Οι ανήλικοι δράστες του βιασμού είναι ηλικίας 14, 15 και 17 ετών και συνελήφθησαν

Την καταγγελία έκανε η 13χρονη μαθήτρια συνοδευόμενη από τους γονείς της στους αστυνομικούς , ενώ κατέθεσε σε παιδοψυχολόγο όλα όσα φρικιαστικά έζησε και ξεκίνησε έρευνα.

Οι τρεις δράστες ηλικίας 14, 15 και 17 ετών συνελήφθησαν με την κατηγορία του «βιασμού κατά συναυτουργία» και «πορνογραφίας ανηλίκων», καθώς στο κινητό του ενός βρέθηκε το βίντεο της αποτρόπαιας πράξης με την 13χρονη.
Εφιαλτικές στιγμές έζησε πριν από περίπου ένα μήνα μία 13χρονη μαθήτρια σε περιοχή της δυτικής Αττικής η οποία κατήγγειλε τρεις ανήλικους για ασελγείς πράξεις σε βάρος της που φέρεται να έγιναν στον προαύλιο χώρο του σχολείου τους. .

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μαθήτρια φέρεται να συναντήθηκε με τρεις ανήλικους, 14, 15 και 17 ετών, στο προαύλιο ενός Γυμνασίου σε περιοχή της δυτικής Αττικής.

Εκεί οι ανήλικοι την εξανάγκασαν σε ασελγείς πράξεις, ενώ ένας από αυτούς φέρεται να την βιντεοσκόπησε και στη συνέχεια να διακίνησε το υλικό αποστέλλοντάς το σε γνωστά πρόσωπα της 13χρονης.

Η μαθήτρια κατήγγειλε το περιστατικό στις Αρχές με αποτέλεσμα σε βάρος των τριών ανήλικων δραστών να σχηματιστεί δικογραφία για «βιασμό κατά συναυτουργία σε και πορνογραφία ανηλίκων κατ’ εξακολούθηση.

Οι τρεις ανήλικοι μετά τη σύλληψη τους οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα και σήμερα στον ανακριτή, συνοδευόμενοι από τον δικηγόρο τους κ. Αλέξανδρο Παπαϊωαννίδη και μετά την απολογία τους αφέθηκαν ελεύθεροι χωρίς περιοριστικούς όρους, όπως γράφει το newsit.gr,που αποκαλύπτει την κατάθεση της 13χρονης αλλά και της μητέρας της για τα όσα φρικώδη πέρασε στα χέρια των τριών ανηλίκων, από τους οποίους ο ένας, ο 14χρονος ήταν και φίλος της.

Η 13χρονη μη αντέχοντας τα όσα πέρασε αποφάσισε και μίλησε στην μητέρα της. Στη συνέχεια έδωσε κατάθεση και στους αξιωματικούς του Τμήματος Παραβατικότητας Ανηλίκων της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής στους ειδικούς χώρους του Γραφείου Προστασίας Ανηλίκων Θυμάτων «Το σπίτι του Παιδιού»,αναφέροντας πως τα τρια αγόρια, ηλικίας 14, 15 και 17 ετών, έβαλαν σε εφαρμογή το άθλιο σχέδιο τους στις αρχές Σεπτεμβρίου.

«Βραδινές ώρες της 22ας Σεπτεμβρίου στο Αστυνομικό Τμήμα (σ.σ αναφέρεται η περιοχή) η μητέρα της ανήλικης κατήγγειλε ότι σύμφωνα με τα όσα της εκμυστηρεύτηκε η κόρη της, στις αρχές του μηνός Σεπτεμβρίου του 2023, ο 14χρονος, όποιος τυγχάνει φίλος της, την εξανάγκασε σε στοματικό έρωτα εντός του προαύλιου χώρου του Γυμνασίου, ενώπιον των δύο ανήλικων. Επιπλέον ανέφερε ότι ο 14χρονος, κατέγραψε την πράξη σε video το οποίο φέρεται να έχει αναρτήσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης», σύμφωνα με τη δικογραφία που παρουσιάζει το newsit.gr .

Ο ένας τη βίαζε οι άλλοι δύο την κρατούσαν
Η 13χρονη κατά την εξέτασή της, ξεδίπλωσε το σκηνικό λέγοντας πως, όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στο διαβιβαστικό οι τρεις τους και εκείνη, βρισκόταν στον προαύλιο χώρο του γυμνασίου της Δυτικής Αττικής.
Οι δράστες αφού την απομόνωσαν σε ένα σημείο όπου δεν υπήρχε ορατότητα από συμμαθητές και καθηγητές εκτόνωσαν πάνω της αρρωστημένες πράξεις: «εξεταζόμενη η ανήλικη ανέφερε ότι αρχές του μηνός Σεπτεμβρίου, συναντήθηκε με τον 14χρονο εντός του προαύλιου χώρου του γυμνασίου και στη συνέχεια προσήλθαν στο σημείο όπου ο 15χρονος και ο 17χρονος, αφού την οδήγησαν από κοινού στο πίσω μέρος του σχολείου ο 17χρονος, την έπιασε από το χέρι και την ανάγκασε να γονατίσει, ασκώντας της πίεση και εξαναγκάζοντάς την στοματικό έρωτα ενώ ο 14χρονος και ο 15χρονος την ακινητοποίησαν προκειμένου να μην αντιδράσει. Εν συνεχεία, ανέφερε ότι εξαναγκάστηκε σε παρόμοιες πράξεις από τους άλλους δύο ενηλίκους, μέχρις ότου, κατέφθασαν στο σημείο οι φίλες της».

Στις επόμενες γραμμές, του διαβιβαστικού, αναφέρεται ένα σκηνικό που προκαλεί πολλά ερωτήματα: «Μετά το πέρας των πράξεων και αφού οι δύο ανήλικοι είχαν αποχωρήσει από το σημείο, η μαθήτρια ζήτησε από τον 14χρονο, να προβεί σε πεολειχία συναινώντας παράλληλα στην πρόταση να βιντεοσκοπήσει ο ίδιος την πράξη. Τις επόμενες μέρες ενημερώθηκε από φίλες της ότι ο κατηγορούμενος απέστειλε σε αυτές το υλικό με τις ανωτέρω πράξεις μέσω της εφαρμογής Instagram». Μάλιστα όπως επισημαίνεται το κοριτσάκι παρέδωσε ένα ψηφιακό δίσκο το οποίο περιείχε βίντεο αλλά και ένα στιγμιότυπο οθόνης όποιος απεστάλη στο Τμήμα Οπτικοακουστικού Υλικού Φωτογραφίας και Μεταδοτικοτήτων της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Εργαστήριων για εξέταση.

Τι κατέθεσε η διευθύντρια του σχολείου
Σύμφωνα πάντα με το διαβιβαστικό, στην Ασφάλεια, κλήθηκε να καταθέσει και η διευθύντρια του Γυμνασίου και κατέθεσε ότι όπως αναφέρεται « Πληροφορήθηκε από καθηγητή του σχολείου για την ύπαρξη του σχετικού βίντεο, και ενημέρωσε άμεσα στους γονείς της παθούσας, οι οποίοι προσήλθαν στο σχολείο. Κατά τη διάρκεια της μεταξύ τους συνάντησης, προσήλθε ενώπιον της παλιά μαθήτρια του σχολείου η οποία ανέφερε ότι το συγκεκριμένο βίντεο αναρτήθηκε σε ομαδική συνομιλία στην εφαρμογή instagram καθώς και ότι υπάρχουν κι άλλα βίντεο ερωτικού περιεχομένου με την ανήλικη παθούσα».

«Την τράβηξε βίντεο και την απειλούσε ότι θα το ανεβάσει στα social και θα το στείλει στον πατέρα της»
Οι συμμαθήτριες της 13χρονης που κλήθηκαν να καταθέσουν είπαν τα εξής: « Φίλη και συμμαθήτρια της ανήλικης κατέθεσε ότι πριν από περίπου ενάμιση μήνα η ανήλικη, εκμυστηρεύτηκε σε κοινή τους παρέα ότι σε συνάντηση που είχε λίγο καιρό πριν με τον 14χρονο ανήλικο στο γυμνάσιο, έφερε μαζί του χωρίς ίδια αρχικά να το γνωρίζει, έναν ξάδερφό του και έναν φίλο του.

Από κοινού την εξανάγκασαν να προβεί σε στοματικό έρωτα με τον 14χρονο και τον ξάδερφό του, βιντεοσκοπώντας παράλληλα τις πράξεις αυτές. Με το βίντεο αυτό ο 14χρονος, απειλούσε την ανήλικη ότι θα το ανεβάσει και θα το στείλει στον πατέρα της. Τέλος ανέφερε ότι μια κοινή τους φίλη της απέστειλε το εν λόγω βίντεο μέσω της εφαρμογής instagram το οποίο προηγουμένως το είχε στείλει ο 14χρονος» είπε το ένα κοριτσάκι.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook