Το αεροσκάφος και οι επιβάτες ελέγχθηκαν εξονυχιστικά μετά την ειδοποίηση για βόμβα σε αεροπλάνο από το Τελ Αβίβ.

Κόκκινος συναγερμός χτύπησε το απόγευμα στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, όταν ένας άνδρας καναδικής υπηκοότητας πήγε στο info box του αεροδρομίου «Ελ. Βενιζέλος» και είπε ότι αεροπλάνο που είχε ξεκινήσει από το Τελ Αβίβ για την Αθήνα έχει βόμβα.

Ωστόσο το αεροπλάνο προσγειώθηκε κανονικά και έγινε ο προβλεπόμενος έλεγχος στο αεροσκάφος τις αποσκευές και τους επιβάτες με τη χρήση και ειδικά εκπαιδευμένων σκύλων.

Ο άντρας που δήλωσε την απειλή οδηγήθηκε στην ασφάλεια για κατάθεση και λίγο αργότερα συνελήφθη.

Οι αρχές προσήγαγαν τον άνδρα, ο οποίος πλησίασε το info box του αεροδρομίου και ενημέρωσε ότι υπάρχει βόμβα σε αεροπλάνο από το Τελ Αβίβ.

Φάρσα αποδείχθηκε τελικά η απειλή για βόμβα σε αεροπλάνο που έφτασε στην Αθήνα από το Τελ Αβίβ. Όλα ξεκίνησαν περίπου στις 18:10 το απόγευμα όταν ένας άνδρας καναδικής υπηκοότητας πήγε στο info box του αεροδρομίου «Ελ. Βενιζέλος» και είπε ότι αεροπλάνο που είχε ξεκινήσει από το Τελ Αβίβ προκειμένου να έρθει στην Αθήνα έχει βόμβα.

Ο άνδρας έχει προσαχθεί και ελέγχεται από τις αρχές. Όπως είπε είναι Καναδός δημοσιογράφος και ισχυρίζεται πως τον έστειλε το Μέσο που δουλεύει στην Ελλάδα για να καλύψει το θέμα των πτήσεων της καναδικής πολεμικής αεροπορίας που έρχονται από Ισραήλ.

Κατά δήλωσή του, σκέφτηκε να κάνει αυτή τη φάρσα για να τεστάρει τα μέτρα στο αεροδρόμιο της Αθήνας!

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook