Οι αστυνομικοί αντιλήφθηκαν τους ληστές ενώ προσπαθούσαν να κλέψουν ΑΤΜ .Στην προσπάθεια να τους πιάσουν οι δράστες άρχισαν το πιστολίδι και τελικά διέφυγαν.

Άγριο επεισόδιο με πυροβολισμούς μεταξύ αστυνομικών και 4 ληστών που προσπαθούσαν να ανατινάξουν ΑΤΜ τράπεζας έξω από σούπερ μάρκετ στο Αίγιο

Το άγριο επεισόδιο έλαβε χώρα στις 5 τα ξημερώματα όταν πλήρωμα περιπολικού του τμήματος Ασφαλείας Αιγίου εντόπισε τους άγνωστους δράστες την στιγμή που επιχειρούσαν να διαρρήξουν ΑΤΜ τράπεζας, το οποίο είναι εγκατεστημένο στον περιβάλλοντα χώρο σούπερ μάρκετ.

Οι δράστες μόλις αντιλήγθηκαν τους αστυνομικούς άρχισαν να τους πυροβολούν.

Οι άνδρες της ΕΛΑΣ ανταπέδωσαν τα πυρά. Από τους πυροβολισμούς δεν υπήρξε τραυματισμός, ενώ οι άγνωστοι δράστες έκαναν χρήση πυροσβεστήρων που είχαν μαζί τους, δημιουργώντας σύννεφο καπνού, καταφέρνοντας έτσι να διαφύγουν με όχημα που λίγο μετά βρέθηκε καμένο στο Αίγιο πλησίον του συνεταιρισμού, όπως γράφει το tempo24.gr.

Σύμφωνα με πληροφορίες το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν οι δράστες είχε κλαπεί από την ευρύτερη περιοχή του Αιγίου.

Στο μεταξύ, στο πλαίσιο των ερευνών της αστυνομίας για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών, συλλέγονται στοιχεία, τόσο από τον χώρο που ήταν εγκατεστημένο το ΑΤΜ, όσο και από το σημείο που βρέθηκε καμένο το αυτοκίνητο, ενώ αναζητείται βιντεοληπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας, που λειτουργούν στην ευρύτερη περιοχή.

Πηγή: tempo24.gr

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook