Ο άνδρας μπήκε στην εκκλησία του Αγίου Παντελεήμονα και ο νεωκόρος τον θεώρησε ύποπτο και ειδοποίησε την Αστυνομία.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν έναν 24χρονο άνδρα στην εκκλησία του Αγίου Παντελεήμονα, Σύρο στην καταγωγή που θεωρήθηκε ύποπτος καθώς είχε στην πλάτη του ένα τεράστιο σακκίδιο και φέρεται να κινούνταν ύποπτα με τον νεωκόρο να ειδοποιεί τους αστυνομικούς.

Οι αστυνομικοί της ΟΠΚΕ, που μπήκαν στην εκκλησία ακινητοποίησαν τον άνδρα ο οποίος άρχισε να φωνάζει στα αραβικά «ο Αλλάχ είναι μεγάλος».

Από τον έλεγχο που έκαναν πάνω του, βρήκαν και κατέσχεσαν ένα τεράστιο μαχαίρι ενώ ο αλλοδαπός οδηγήθηκε στο τμήμα του Αγίου Παντελεήμονα και στη συνέχεια διατάχθηκε από τον εισαγγελέα να οδηγηθεί στο ψυχιατρείο.

Εκτός από το μαχαίρι στο σακκίδιο είχε κι ένα βιβλίο που αρχικά θεωρήθηκε ότι ήταν το Κοράνι αλλά όπως αποδείχτηκε ήταν ένα βιβλίο με είναι αποσπάσματα από τον Ευαγγελιστή Λουκά στα αγγλικά που όπως είπε του το έδωσαν σε μια εκκλησία

Γνωστός στις Αρχές
Ο άνδρας είναι γνωστός στις αρχές καθώς την περίοδο του Πάσχα κατά την διάρκεια λειτουργίας στην εκκλησία του Αγίου Παντελεημονα, εισήλθε εντός της εκκλησίας και έψαλε διαβάζοντας το κοράνι.

Σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία ενώ έγινε και διοικητική απέλαση για λόγους δημόσιας ασφαλείας.
Άλλες δύο φορές απασχόλησε με παρόμοια περιστατικά: Στον απόηχό τους, οδηγήθηκε για ψυχιατρική εξέταση, ωστόσο δεν κρίθηκε αναγκαία η κράτηση του.

Ο άνδρας ήρθε παράνομα στη χώρα μας από το Έβρο. Τον μετέφεραν στην Αθήνα και διαμένει σε ένα υπόγειο επί τους οδού Αχαρνών. Είναι παντρεμένος, με τη γυναίκα και τα παιδιά του να κατοικούν στην Τουρκία. Ο ίδιος δεν θέλει να μείνει στην Ελλάδα. Όπως έγινε γνωστό από αστυνομικές πηγές, θέλει να μεταβεί στη Γερμανία και γι’ αυτό έψαχνε, όπως είπε, τον ιερέα για να τον βοηθήσει

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook