Η 15χρονη αναγνώρισε τον άνδρα που την άρπαξε από τη μέση του δρόμου και της έδειχνε τα γεννητικά του όργανα.

Τον εφιάλτη έζησε 15χρονη κοπέλα όταν ένας 38χρονος άνδρας την άρπαξε βίαια και την έβαλε μέσα στο αυτοκίνητο του σε κεντρικό δρόμο της Ραφήνας.

Μετά από πληροφορίες και την περιγραφή που έδωσε στους αστυνομικούς η 15χρονη που κατάφερε να του ξεφύγει εγκαίρως ο 38χρονος συνελήφθη στο σπίτι του στη Ν. Μάκρη επί της Λ. Ποσειδώνος, όπου βρέθηκε και κατασχέθηκε και το όχημα του στο οποίο είχε βάλει παρά τη θέληση της την ανήλικη.

Ο 38χρονος κατηγορείται για αρπαγή ανήλικης και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα

Καταθέτοντας η 15χρονη είπε ότι χτες 19 Οκτωβρίου και ενώ περπατούσε στο δρόμο στη Ραφήνα την πλησίασε ο άνδρας με το όχημα του και την ρώτησε «θέλεις να σε πάω κάπου;». Όταν εκείνη του είπε «όχι» αυτός κατέβηκε από το όχημα την άρπαξε και με τη βία την ανέβασε στο αυτοκίνητο. Κατά τη διαδρομή ο κατηγορούμενος επέδειξε τα γεννητικά του όργανα στην ανήλικη, η οποία ωστόσο κατάφερε να απεγκλωβιστεί και να αποβιβαστεί από το όχημα, καλώντας σε βοήθεια.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για το περιστατικό και τη σύλληψη του38χρονου:

Οι συντονισμένες και άμεσες ενέργειες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Ραφήνας – Πικερμίου της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Βορειοανατολικής Αττικής, οδήγησαν χθες (19-10-2023) στη σύλληψη 38χρονου ημεδαπού, κατηγορούμενου για αρπαγή και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος ανήλικης στη Ραφήνα.
Ειδικότερα, χθες, Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2023, το απόγευμα ο κατηγορούμενος προσέγγισε την ανήλικη με το όχημα του, στο οποίο την επιβίβασε με τη χρήση βίας. Κατά τη διαδρομή ο κατηγορούμενος επέδειξε τα γεννητικά του όργανα στην ανήλικη, η οποία ωστόσο κατάφερε να απεγκλωβιστεί και να αποβιβαστεί από το όχημα, καλώντας σε βοήθεια.

Στο πλαίσιο αυτό, από το Τμήμα Ασφαλείας Ραφήνας – Πικερμίου συστήθηκε ειδική επιχειρησιακή ομάδα και έπειτα από επισταμένες έρευνες και από αξιοποίηση πληροφοριών, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον κατηγορούμενο άμεσα, λίγες ώρες μετά το περιστατικό, ο οποίος και αναγνωρίστηκε από την ανήλικη ως δράστης της εγκληματικής πράξης και συνελήφθη.

Επίσης εντοπίσθηκε και κατασχέθηκε το ανωτέρω όχημα, ως μέσο τέλεσης της αξιόποινης πράξης.
Ο συλληφθείς οδηγείται στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook