Οι αγωνιώδεις προσπάθειες του γιατρού και των διασωστών μέσα στο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να την διασωληνώσουν και να την κρατήσουν στη ζωή

Η 39χρονη Κωνσταντίνα είχε πάει ως εθελόντρια σε σχολείο στη Θεσσαλονίκη για να απομακρύνει μια οχιά και ξαφνικά βρέθηκε να δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Ήταν πριν από, περίπου, πέντε μήνες όταν η 39χρονη Κωνσταντίνα, εθελόντρια ερπετολόγος, έσπευσε σε σχολείο της Θεσσαλονίκης προκειμένου να απομακρύνει μια οχιά που είχε εντοπιστεί στον χώρο.

Και ήταν μια απροσεξία που την οδήγησε διασωληνωμένη να δίνει μάχη για τη ζωή της καθώς η οχιά και ενώ την είχε παγιδεύσει τη δάγκωσε με αποτέλεσμα η ζωή της να απειλείται άμεσα.

Πέντε μήνες μετά, ένα βίντεο μέσα από το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, καταγράφει τις δραματικές στιγμές με τον γιατρό και τους διασώστες της κινητής μονάδας να κάνουν αγώνα δρόμου για να σώσουν τη ζωή της Κωνσταντίνας.

Στο βίντεο από τη διάσωση της Κωνσταντίνας έχουν καταγραφεί οι αγωνιώδεις προσπάθειες του γιατρού και των διασωστών να την διασωληνώσουν μέσα στην κινητή μονάδα του ΕΚΑΒ καθώς ο χρόνος μετρούσε αντίστροφα.

Θέλω να ευχαριστήσω και να τονίσω τη σημαντικότητα της ύπαρξης του ΕΚΑΒ» αναφέρει και η ίδια στο βίντεο, επισημαίνοντας ότι «αν δεν υπήρχε το ΕΚΑΒ, εγώ δεν θα υπήρχα, δεν θα ήμουν αυτή τη στιγμή εδώ και δεν θα έκανα το βίντεο». Και συνέχισε: «Αν με ρωτούσε κανείς, Κωνσταντίνα, τι είναι για σένα το ΕΚΑΒ; Θα έλεγα μία δεύτερη ευκαιρία στη ζωή».

Να σημειωθεί ότι βίντεο αναρτήθηκε με τη συγκατάθεση της Κωνσταντίνας.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook