Όπως καταγγέλλει η 27χρονη, δεν ήταν η πρώτη φορά που ο σύντροφός της γινόταν βίαιος απέναντί της.Την είχε χτυπήσει στο μέτωπο και της είχε ρίξει χλωρίνη όταν του ζήτησε να χωρίσουν

Η 27χρονη γυναίκα παρά το γεγονός ότι ο 56χρονος σύντροφος της ήταν βίαιος δεν φανταζόταν ότι θα προσπαθούσε να την σκοτώσει πυροβολώντας την, όπως τελικά έκανε.

Η γυναίκα του είχε ζητήσει να χωρίσουν και εκείνος πήρε ένα όπλο και προσπάθησε να τη σκοτώσει.

«Εκεί που του λέω: ”τι κάνεις;”, το πιάνω, το γυρνάω, και πατάει τη σκανδάλη. Αν δεν το γυρνούσα το όπλο η σφαίρα θα μου ερχόταν στο κεφάλι».

Η 27χρονη μιλάει αποκλειστικά στην κάμερα του LIVE NEWS και τον Άγγελο Λαμπίδη. Περιγράφει με κάθε λεπτομέρεια τη στιγμή που ο επί 3 χρόνια σύντροφός της σήκωσε το όπλο και την σημάδεψε στο κεφάλι όταν του ζήτησε να βάλουν ένα τέλος στη σχέση τους.

«Μου το κολλάει εδώ στο κεφάλι και παίρνει και το όπλο μου λέει ”λυπάμαι δεν ήθελα να τελειώσει έτσι”. Εγώ δεν συνειδητοποίησα τι έγινε. Νόμιζα όταν γύρισε και πήρε το όπλο ότι θα τινάξει τα δικά του μυαλά στον αέρα».

Το χρονικό

Ήταν πρωί της 14ης Σεπτεμβρίου στη Θεσσαλονίκη. Ο 56χρονος άνδρας πήγε να βρει την νεαρή για να την πείσει να δώσουν μία ακόμη ευκαιρία στη σχέση τους. Κατέβηκαν από το σπίτι και μπήκαν στο αυτοκίνητο.

Η 27χρονη οδηγούσε υπό τις οδηγίες του συντρόφου της. Της είπε να στρίψει σε ένα ερημικό μέρος προς την παραλία. Τότε ο 56χρονος άρχισε να την απειλεί πως θα αυτοκτονήσει. Έβγαλε το όπλο από την τσάντα του και η νεαρή προσπάθησε να τον αποτρέψει.

«Όταν βάρεσε την πρώτη σφαίρα δεν κατάλαβα τι έγινε. Νόμιζα ότι μου ήρθε στο κεφάλι και ότι σε λίγο θα είμαι νεκρή».

Η σφαίρα την τραυμάτισε στον δεξί αντίχειρα. Πάλεψε με όλη της τη δύναμη να ξεφύγει. Φώναζε και τότε ο 56χρονος πυροβόλησε ξανά χωρίς στόχο.

«Μου διαπέρασε τον αντίχειρα. Ήταν διαμπερές και μου έσπασε το κόκαλο».

Κάθε λεπτό φαινόταν αιώνας στα χέρια αυτού του άνδρα. Όταν η νεαρή κοπέλα κατάφερε να βγει από το αυτοκίνητο, άρχισε να τρέχει για να ξεφύγει.

«Όταν το σκέφτομαι λέω ότι είχα πολύ μεγάλο Άγιο. Ήταν και 14 Σεπτέμβρη η μέρα του Σταυρού».
«Είχε σηκώσει χέρι πάνω μου»

Όπως καταγγέλλει η 27χρονη, δεν ήταν η πρώτη φορά που ο σύντροφός της γινόταν βίαιος απέναντί της.
«Μια φορά έχει σηκώσει χέρι, μου έχει ανοίξει εδώ το μέτωπο. Τον ξανασυγχώρεσα όταν με είχε ψεκάσει με σπρέι χλωρίνης. Πάλι του είχα ζητήσει να χωρίσουμε, πάλι δεν το δεχότανε».

Κάθε φορά τον δικαιολογούσε. Μέχρι τη στιγμή που πήρε την απόφαση να του πει να χωρίσουν οριστικά.
«Έχανα τον εαυτό μου κάθε μέρα. Δεν με αναγνώριζα. Σταμάτησα να χαμογελάω μαζί του».

Ο 56χρονος από εκείνη τη μέρα καταζητείται, με την 27χρονη να ζει με τον φόβο της επανεμφάνισής του.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook