«Έφαγε από τη γυναίκα μου 50.000 ευρώ», αποκαλύπτει ένα από τα θύματα του δικηγόρου και πρώην υπαλλήλου της Βουλής που κατηγορείται για απάτη σε βάρος ανυποψίαστων πολιτών.

Νέες καταγγελίες για τον δικηγόρο και πρώην υπάλληλο της Βουλής ότι έταζε διορισμούς και δήθεν συνταξιοδοτικά και επενδυτικά προγράμματα, εισπράττοντας μετρητά έναντι αμοιβής, βλέπουν το φώς της δημοσιότητας στο LIVE NEWS.

Και ενώ οι καταγγελίες πληθαίνουν και τα θύματα κάνουν λόγο για εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ ο δικηγόρος είχε ενοικιάσει σε 31 άτομα το διαμέρισμα του στην Αγία Παρασκευή.   μιλώντας στο MEGA εκτόξευσε απειλές για μηνύσεις και αγωγές ενώ δημιούργησε και ένταση με ένα από τα θύματα του.

Όταν ο δημοσιογράφος έκανε λόγο για απάτη, ο δικηγόρος απείλησε με μηνύσεις.

«Μην χρησιμοποιείτε εκφράσεις οι οποίες είναι νομικά αγώγιμες. Είστε και δημοσιογράφος. Πάρτε το είδηση. Θα σας κάνω και μήνυση και αγωγή», είπε, με τον Νίκο Ευαγγελάτο να του απαντά: «Με χαρά την περιμένω».

Στη συνέχεια υπήρξε και νέα φραστική επίθεση του 41χρονου με αποδέκτη έναν από τους καταγγέλλοντες, που μιλούσε στην εκπομπή. «Ο “καλός Σαμαρείτης” ο κ. Σίννης, φαίνεται ξύνεται, δεν έχει τι να κάνει και ασχολείται με εμένα. Θα φάτε λοιπόν μήνυση και εσείς κ. Σίννη και εσείς κ. Ευαγγελάτε. Βουλώστε το, μην ασχολείστε. Γελοίο υποκείμενο», είπε ο πρώην υπάλληλος της Βουλής.

«Γελοίε», φώναξε παράλληλα κατά του κ. Σίννη ο 41χρονος, ενώ στράφηκε και κατά του Νίκου Ευαγγελάτου για μία ακόμα φορά: «Σας ευχαριστώ για την προσφορά σας. Εκμεταλλεύεστε έναν άνθρωπο τυφλό για να ανεβάσετε τηλεθέαση».

Νέες καταγγελίες ότι έταζε θέσεις στη Βουλή έναντι αμοιβής και συνταξιοδοτικά προγράμματα από την Ευρωπαϊκή Ένωση

«Έφαγε από τη γυναίκα μου 50.000 ευρώ»
«Από τη σύζυγο μου – έχει αποσπάσει αν δεν κάνω λάθος από τους υπόλοιπους το μεγαλύτερο ποσό – 50.000 ευρώ. Και συνολικά μιλάμε οι άνθρωποι που έχουν συμμετάσχει σε όλο αυτόν τον δικαστικό αγώνα πάνω από 250.000 ευρώ. Καταγγέλλει πως ο 41χρονος δικηγόρος «έφαγε» από την σύζυγο του 50.000 ευρώ. Διευκρινίζει πως η απάτη αυτή δεν έχει καμία σχέση με την ιστορία των ενοικίων αλλά με τα προγράμματα συνταξιοδότησης που έταζε όταν εργαζόταν ως υπάλληλος της Βουλής», αναφέρεται σε μία καταγγελία.

«Σε μια κουβέντα που είχε με την γυναίκα μου της λέει «γιατί δεν μπαίνεις σε αυτά τα ευρωπαϊκά προγράμματα που ουσιαστικά σου παρέχουν σύνταξη αλλά δίνεις μπροστά εφάπαξ τα χρήματα;» Δυστυχώς η γυναίκα μου πείστηκε».
Ήταν τόσο καλά οργανωμένο το σχέδιο μάλιστα, που έστελνε στην γυναίκα email δήθεν από την Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και τον διοικητή της Τράπεζας Ελλάδος.

«Χρησιμοποιούσε πάρα πολλά ονόματα, γνωστών ανθρώπων στην πολιτική π.χ. τον διοικητή της τράπεζας Ελλάδος, τον Στουρνάρα, την Φον Ντερ Λάιεν, με email. Πλαστογραφούσε και έλεγε ότι σας έστειλε. Και λέω στη γυναίκα μου «καλά σου στέλνει ο Στουρνάρας; Είναι δυνατόν;» και όμως έλεγε ναι και επέμενε».

Το κύρος που του προσέδιδε η θέση του στο ελληνικό κοινοβούλιο ως νομικός συνεργάτης δεν άφηνε πολλά περιθώρια αμφισβήτησης. Έτσι φέρεται να καταχράστηκε 250.000 ευρώ τάζοντας συνταξιοδοτικά και επενδυτικά προγράμματα.

«Το περίεργο είναι ότι σχηματίστηκε ένα πάρα πολύ καλό υπόβαθρο γι’ αυτόν τον 40χρονο άνθρωπο δηλαδή η γυναίκα μου τον συναντούσε στα κτήρια της Βουλής. Δεν πήγαινε το μυαλό σου για κάτι τέτοιο. Οικογένεια δικηγόρων, ευκατάστατοι άνθρωποι».

«Να επιστρέψω στη Βουλή για να πάρουν τα λεφτά τους»
Ο 41χρονος εργαζόταν στη Βουλή από το 2016. Όταν απολύθηκε αποφάσισε να καταπιαστεί με την μίσθωση του διαμερίσματος στην Αγία Παρασκευή, το οποίο σημειωτέον είχε μπει ήδη σε διαδικασία πλειστηριασμού εξαιτίας των χρεών.

«Το μόνο που έχουμε καταφέρει δικαστικά είναι να προσημειώσουμε το σπίτι του ώστε κάποια στιγμή να μπει σε πλειστηριασμό και να πάρουμε κάποια από τα χρήματα», αναφέρει ένας από τους καταγγέλοντες.
«Αναγκάστηκα να κάνω την μίσθωση του ακινήτου, γιατί είχα χρέη για να αποτρέψω τον πλειστηριασμό, γιατί υπάρχουν σε ιδιώτες και όχι σε τράπεζες. Υπάρχουν χρήματα που δανείστηκα εγώ ο ίδιος τα προηγούμενα χρόνια», είπε ο ιδιοκτήτης του ακινήτου.

Αρχές του 2022, όσο ακόμα ήταν υπάλληλος του ελληνικού κοινοβουλίου, οι καταγγελίες άρχισαν να πέφτουν βροχή. Φέρεται να έταζε διορισμούς στη Βουλή έναντι αμοιβής, ενώ δεν δίστασε, σύμφωνα με καταγγελίες, να πλαστογραφήσει μέχρι και την υπογραφή του ειδικού γραμματέα της Βουλής.

Ο 40χρονος πέρασε από πειθαρχικό και αφού κρίθηκαν βάσιμες οι καταγγελίες παύθηκε από τα καθήκοντα του. Ενημερώθηκε μάλιστα και ο εισαγγελέας αλλά δυστυχώς η υπόθεση έχει κωλύσει στα γρανάζια της γραφειοκρατίας.
«”Κοιμάται” η Δικαιοσύνη, κωλυσιεργεί, με αποτέλεσμα να βρίσκουν τον μπελά τους, να χάνουν τα χρήματα τους και να μπλέκουν στα δίχτυα ανθρώπων που είναι απατεώνες ουσιαστικά», ανέφερε ένας από τους καταγγέλοντες.
Ο ίδιος πάντως δεν διστάζει να πει πως πρέπει να επιστρέψει χτες στην θέση του στο ελληνικό κοινοβούλιο εάν οι άνθρωποι που εξαπάτησε θέλουν πίσω τα χρήματα τους.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook