Τον τρόμο έζησε ένα 8χρονο κοριτσάκι στην Μαγούλα όταν ένας άγνωστος άνδρας προσπάθησε να την αρπάξει και να τη βάλει στο αυτοκίνητο του.

Η 8χρονη είχε βγεί στην παιδική χαρά που είναι μερικά μέτρα μακριά από το σπίτι της στη Μαγούλα όταν σταμάτησε σε κάποια απόσταση ένας άνδρας και της είπε να πάει κοντά του κι αν θέλει να την «πετάξει» κάπου.

Το φρικιαστικό σκηνικό συνέβη την περασμένη Παρασκευή το απόγευμα στην περιοχή της Μαγούλας. Η μητέρα της 8χρονης όταν το κοριτσάκι έντρομο κατάφερε να ξεφύγει από τον άγνωστο άνδρα, της περιέγραψε όσα έζησε και εκείνη  πήγε στο αστυνομικό τμήμα Μάνδρας και κατήγγειλε το περιστατικό.

Η μητέρα της ανήλικης υπέβαλε μήνυση κατ αγνώστου άνδρα για τον οποίο είπε ότι στις 7:30 το απόγευμα περασμένης Παρασκευής 20 Νοεμβρίου , προσπάθησε να αρπάξει την κόρη της από την περιοχή της Μαγούλας.

Όπως είπε το κοριτσάκι της, έπαιζε στην παιδική χαρά δίπλα από το σπίτι τους και την ώρα που πήγε να φύγει, την προσέγγισε ένας άνδρας ηλικίας 50- 55 ετών με μαύρα φουντωτά μαλλιά, χαλασμένα δόντια, ο οποίος φορούσε γυαλιά μυωπίας, άσπρη μπλούζα και μαύρο παντελόνι. Ήταν παχουλός και επέβαινε σε ένα γκρι αυτοκίνητο μάλλον μάρκας Citroen.

Μάλιστα, όπως είπε το κοριτσάκι, την πλησίασε και της είπε: «Έλα πιο κοντά, φοβάσαι; Θέλεις να σε πετάξω κάπου;». Η ανήλικη φοβήθηκε κι άρχισε να τρέχει προς την αντίθετη κατεύθυνση. Μπήκε πάλι στην παιδική χαρά, όπου βρήκε έναν ενήλικο του εξήγησε τι έχει συμβεί και αυτός την επέστρεψε σπίτι της.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook