Δολοφονία Μιχ. Ζαφειρόπουλου: Και πάλι ισόβια από το Εφετείο στους δολοφόνους του

Ομόφωνη ήταν η απόφαση του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Αθηνών που επικύρωσε την ποινή της ισόβιας κάθειρξης, όπως και πρωτοδίκως, για τους φυσικούς και ηθικούς αυτουργούς της δολοφονίας του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου μέσα στο γραφείο του.
Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Θ. Μαντά πληρεξούσιου δικηγόρου της οικογένειας Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, «σήμερα, 3,5 χρόνια μετά, ολοκληρώθηκε μια επίπονη διαδικασία για την οικογένεια του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου και επιβεβαιώθηκε ότι η στυγνή δολοφονία ενός αθώου συναδέλφου οργανώθηκε και εκτελέστηκε από ανθρώπους, τόσο εντός όσο και εκτός των φυλακών.
Χρέος και υπόσχεση όλων μας είναι να μην επιτρέψουμε να χαθεί στη λήθη του χρόνου το ήθος, η ακεραιότητα και η διαδρομή του σπουδαίου συναδέλφου μας Μιχάλη Ζαφειρόπουλου».
Ολες οι Ειδήσεις
- Εμμανουήλ Καραλής: Νέο πανελλήνιο ρεκόρ με άλμα στα 6.08μ και τέταρτη επίδοση όλων των εποχών στο επί κοντώ (βίντεο)
- Ελένη Φουρέιρα: Νέες φωτογραφίες από τις διακοπές της με τον γιό της και τον Αλμπέρτο Μποτία
- Έρχεται το νέο baby Fiat Panda – Ποια θα είναι η τιμή του
- Παλαιό Φάληρο: «To μωρό δεν ήταν ζωντανό, μπήκα στη θάλασσα, περπάτησα όσο πατούσα και το άφησα», η κυνική παραδοχή της μητέρας για την 3χρονη
- Άντζελα Δημητρίου: Οι φωτογραφίες από το πάρτι της εγγονής της για τα γενέθλια της
- To «Βήμα της Κυριακής»
- Σοφία Καρβέλα: Η αντίδραση της σε κακόβουλο σχόλιο ότι μοιάζει «με πρεζόνι γυφτάκι»
- ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Η κυβέρνηση μετατρέπει τα κολλέγια σε ΑΕΙ
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook