Την 24χρονη βρήκε νεκρή χτες στο μπάνιο ο σύντροφος της και ειδοποίησε την αστυνομία

Η 24χρονη, εντοπίστηκε χτες από τον 56χρονο σύντροφο της χωρίς τις αισθήσεις της στο μπάνιο του σπιτιού της, που βρίσκεται επί της οδού Ολυμπιάδος, στην περιοχή Παναγιάς Λαοδηγήτριας, στη Θεσσαλονίκη.

Το τραγικό περιστατικό συνέβη περίπου στις 13:30. Στο σημείο έσπευσε το ΕΚΑΒ και δυνάμεις της ΕΛΑΣ.
Οι αρχές φέρεται να έχουν αποκλείσει το ενδεχόμενο του εγκλήματος και προκρίνουν το σενάριο της ηλεκτροπληξίας, ενώ παρήγγειλαν και την διενέργεια νεκροψίας -νεκροτομής για να διευκρινιστούν τα ακριβή αίτια του θανάτου της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από την νεκροψία – νεκροτομή φαίνεται ότι επιβεβαιώνεται το σενάριο της ηλεκτροπληξίας καθώς προέκυψε ότι η άτυχη κοπέλα έφερε εικόνα εξόδου ηλεκτρικού ρεύματος.

Η κοπέλα φέρεται να πέθανε από ηλεκτροπληξία την ώρα που έκανε μπάνιο στο διαμέρισμά που συζούσε με τον 56χρονο στη Θεσσαλονίκη καθώς όπως είπε και εκείνος είχε ανοικτό το θερμοσίφωνο.

Από τις ιστολογικές εξετάσεις που θα ακολουθήσουν θα διακριβωθεί η ακριβής αιτία θανάτου της 24χρονης.
Η ηλεκτροπληξία ως αιτία θανάτου επιβεβαιώνεται , ωστόσο το ιατροδικαστικό πόρισμα χρήζει περαιτέρω διερεύνησης για αυτό αναμένονται οι εργαστηριακές εξετάσεις.

«Έφυγα για 20′ και όταν γύρισα, βρήκα την Ειρήνη πεσμένη στο μπάνιο»

Η κοπέλα βρέθηκε νεκρή από τον 56χρονο σύντροφό της στο μπάνιο του διαμερίσματός της.

Ο 56χρονος φέρεται να έκανε λόγο για ηλεκτροπληξία, από την πρώτη στιγμή, λόγω του θερμοσίφωνα που είχε αφήσει ανοιχτό η κοπέλα ενώ έκανε μπάνιο. Όπως είπε είχε βγεί από το διαμέρισμα για 20 λεπτά για να πάρει τροφή για τις γάτες και όταν γύρισε τη βρήκε χωρίς τις αισθήσεις της.

Να σημειωθεί ότι οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο διαμέρισμα δεν διαπίστωσαν ίχνη που παραπέμπουν σε εγκληματική ενέργεια.

Πατέρας 24χρονης: «Θέλω να μάθω την αλήθεια, η Ειρήνη ήταν γερή»
Μιλώντας στο MEGA, ο πατέρας της άτυχης κοπέλας δήλωσε ότι δεν πιστεύει τίποτα και κανέναν. Όταν ενημερώθηκε για τον θάνατο της κόρης του, πίστευε ότι η 24χρονη ζει στην Κέρκυρα με τον σύντροφό της και όχι στη Θεσσαλονίκη. Πλέον η ζωή του έχει διαλυθεί και αναμένει τις επίσημες απαντήσεις.

«Θέλω να μάθω την αλήθεια. Η Ειρήνη ήταν γερή», είπε ο πατέρας της 24χρονης, ο οποίος «έχει χάσει τη γη κάτω από τα πόδια» του.

«Δεν είχε πρόβλημα υγείας η Ειρήνη. Δεν μπορώ να το καταλάβω», είπε ο τραγικός πατέρας.

Ο τραγικός πατέρας της 24χρονης είπε πως δεν μπορεί να καταλάβει τι ακριβώς συνέβη, καθώς η κόρη του έδειχνε ευτυχισμένη στις φωτογραφίες που ανέβαζε στο διαδίκτυο. Ήταν χαμογελαστή, σε πολλές φωτογραφίες μαζί με τον σύντροφό της και σε άλλες με τις φίλες της σε εκδρομές.

Ο πατέρας είπε ότι με τον σύντροφό της γνωρίστηκε πριν από περίπου 5 χρόνια. Του είχε πει ότι ζουν μαζί στην Κέρκυρα και όχι στη Θεσσαλονίκη.

«Εγώ όταν μιλούσα με την Ειρήνη μου έλεγε ότι ζει στην Κέρκυρα», ανέφερε ο πατέρας της 24χρονης.
Η 24χρονη Ειρήνη δεν είχε ολοκληρώσει τις σπουδές της και ήταν φυσιοθεραπεύτρια.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook