Επεισόδια σημειώθηκαν το βράδυ σε Νέο Ηράκλειο και Εξάρχεια.

Επεισόδια σημειώθηκαν χθες το βράδυ σε Νέο Ηράκλειο και Εξάρχεια, με μια 16χρονη κοπέλα να έχει τραυματιστεί σοβαρά και να νοσηλεύεται στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο

Τα επεισόδια ξεκίνησαν στο Νέο Ηράκλειο όπου ήταν προγραμματισμένη μια αντιφασιστική συναυλία , όπου απηύθυνε χαιρετισμό η Μάγδα Φύσσα.

Εκεί ομάδα ατόμων επιτέθηκε σε αστυνομικούς της ΟΠΚΕ με πέτρες λίγο πριν 20:30, οι οποίοι απάντησαν με χημικά και κρότου – λάμψης. Στο σημείο εμφανίστηκε και ομάδα ακροδεξιών με μηχανές που πέταξαν έντυπο υλικό
Στα επεισόδια που ακολούθησαν τραυματίστηκε μια 16χρονη, η οποία μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών Γ. Γεννηματάς στις 8.45 το βράδυ.

Σύμφωνα με πληροφορίες η 16χρονη τραυματίστηκε στον αυχένα από πτώση ή χτύπημα, έχει κάταγμα στο ινιακό οστό καθώς και αιμάτωμα στο κεφάλι αλλά η ζωή της όμως είναι εκτός κινδύνου και έχει μεταφερθεί σε Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας.

Οι συνθήκες υπό τις οποίες τραυματίστηκε η κοπέλα διερευνώνται, ωστόσο πηγές της ΕΛΑΣ διασαφηνίζουν ότι η 17χρονη δεν χτυπήθηκε από αστυνομικό.

Από την πλευρά αντεξουσιαστών καταγγέλλεται ότι η 17χρονη χτυπήθηκε από τις αστυνομικές δυνάμεις. Το περιστατικό θα διερευνηθεί για να διευκρινισθούν οι συνθήκες του τραυματισμού της.

Αργά τη νύχτα επεισόδια σημειώθηκαν και στους δρόμους των Εξαρχείων, όπου νεαροί πέταξαν μολότοφ κατά των αστυνομικών δυνάμεων, ενώ έστησαν και οδοφράγματα.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook