Νεκρή είναι η 22χρονη Σάνι Λούκ που είχε απαχθεί από τη Χαμάς στο μοιραίο φεστιβάλ με τους 260 νεκρούς

Η Σάνι Λούκ είχε απαχθεί από τυους τρομοκράτες της Χαμάς ενώ διασκέδαζε με άλλους νέους στο μουσικό φεστιβάλ την ημέρα της επίθεσης στις 7 Οκτωβρίου, εκεί όπου δολοφονήθηκαν 260 άνθρωποι, νέοι στην πλειοψηφία τους.
Το θάνατο της Σάνι Λούκ, Ισραηλογερμανίδα, επιβεβαίωσε ο πρόεδρος του Ισραήλ Γιτζάκ Χέρτσοκ στη γερμανική εφημερίδα Bild, περιγράφοντας; με τον πιο φρικιαστικό τρόπο τις συνθήκες θανάτου της:

«Λυπούμαστε πολύ που επιβεβαιώνουμε ότι λάβαμε την είδηση, πως η Σάνι Νικόλ Λουκ βρέθηκε νεκρή, δολοφονημένη. Βρέθηκε το κρανίο της», δήλωσε ο Γιτζάκ Χέρτσοκ στην εφημερίδα. «Αυτό σημαίνει ότι αυτά τα βάρβαρα, σαδιστικά κτήνη την αποκεφάλισαν, όταν επιτέθηκαν βασάνισαν και σκότωσαν Ισραηλινούς. Είναι μία μεγάλη τραγωδία, και εκφράζω βαθιά συλλυπητήριά μου στην οικογένειά της», σημείωσε ο Χέρτσοκ.

Η Σάνι Λουκ διασκέδαζε στο πάρτι κοντά στη Λωρίδα της Γάζας όταν τρομοκράτες της Χαμάς εισέβαλλαν στην επικράτεια του Ισραήλ και σκότωσαν περίπου 260 νέους.

Σημειώνεται πως η Σάνι Λούκ , ήταν σε ένα από τα φρικιαστικά βίντεο με τις θηριωδίες της Χαμάς. Συγκεκριμένα φαινόταν στο πίσω μέρος ενός φορτηγού λιπόθυμη. Αρχικά συγγενείς και φίλοι πίστευαν ότι είναι νεκρή, ωστόσο στη συνέχεια η μητέρα της πληροφορήθηκε ότι η Σάνι ήταν ζωντανή και νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο της Γάζας. Τελικά, σήμερα αποκαλύφθηκε το φρικτό τέλος που είχε.

Το θάνατό της επιβεβαίωσε σήμερα εκτός από την αδερφή της και η μητέρα της στη Γερμανία.

Ο θάνατος της Σάνι Λούκ επιβεβαιώθηκε σήμερα, καθώς τώρα εξακριβώθηκε η ταυτότητά της με τη σύγκριση του DNA ενός οστού του κρανίου της που είχε εντοπιστεί. Εκκρεμεί η ταυτοποίηση άλλων 40 περίπου πτωμάτων, η οποία είναι δύσκολη, επειδή τα θύματα έχουν βασανιστεί, έχουν καεί και έχουν τεμαχιστεί.
Η γερμανική κυβέρνηση υπολογίζει ότι μεταξύ των 239 ομήρων που είναι στα χέρια της Χαμάς βρίσκεται «χαμηλός διψήφιος αριθμός» ομήρων που έχουν και τη γερμανική υπηκοότητα.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook