Ανατριχιαστική η περιγραφή του οδηγού ταξί που πήγε μέσα σε 1,5 λεπτό στο νοσοκομείο το 4 μηνών βρέφος που έπεσε από την αγκαλιά του παππού του μετά το τροχαίο με τη μηχανή που του στοίχισε τη ζωή.

Στο μεταξύ στον ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί θα οδηγηθεί σήμερα ο 33χρονος οδηγός μηχανής, ο οποίος το Σάββατο το βράδυ παρέσυρε τον παππού που κρατούσε στα χέρια του το μόλις 4 μηνών εγγόνι του στον Βόλο με αποτέλεσμα το βρέφος να πέσει στο οδόστρωμα και να σκοτωθεί.

Ο οδηγός ταξί, που μετέφερε το άτυχο βρέφος μαζί με την γιαγιά του τραυματισμένο βαριά μετά το τροχαίο στο Νοσοκομείο, περιγράφει στον ΑΝΤ1, τις στιγμές αγωνίας που έζησε.

«Στο σημείο υπήρχε πολύς κόσμος μαζεμένος, ένας άνθρωπος χτυπημένος ένα μηχανάκι πιο πέρα στραπατσαρισμένο… Φτάνοντας στο σημείο με σταμάτησε ο κόσμος από δεξιά, “πεθαίνει το μωρό πεθαίνει το μωρό”, βγήκε από το παρακείμενο σουβλατζίδικο μία κυρία σε έξαλλη κατάσταση με ένα μωράκι με φανερά σημάδια άπνοιας μελανιασμένο..» είπε αρχικά ο κ. Δρόσος Εξαμιλιώτης.

Σύμφωνα με τον ίδιο «ηταν σε έξαλλη κατάσταση αλλόφρων η κυρία προσπάθησα να την ηρεμήσω προσπάθησα να πάω όσο γινόταν πιο γρήγορα στα επείγοντα που δεν ήταν πολύ μακριά δηλαδή ο χρόνος άφιξης τα επείγοντα ήταν ένα λεπτό ενάμιση γύρω στο χιλιόμετρο οι οδηγοί ήταν πολύ συνεργάσιμοι ευαισθητοποιήθηκαν οι περισσότεροι μου άνοιξαν δρόμο έδωσα κάποιες οδηγίες στην κυρία η οποία δεν ήταν σε κατάσταση να σκεφτεί λογικά πώς θα πάει στα επείγοντα έφτασα φώναξα τους τραυματιοφορείς».

Τι υποστηρίζει ο οδηγός της μοτοσικλέτας

Από την πλευρά του 33χρονος οδηγός της μοτοσικλέτας , που απολογείται σήμερα, υποστηρίζει ότι «δεν έτρεχε και πήγαινε κανονικά στο δρόμο όταν ο παππούς με το μωρό πετάχτηκε στο δρόμο»

«Εκείνος πετάχτηκε, του κόρναρα γιατί ήταν στη μέση και σάστισε» φέρεται να είπε στα συγγενικά του πρόσωπα για τον 53χρονο παππού του βρέφους, όπως μεταδίδει το gegonota.news.

Φιλικό πρόσωπο του 33χρονου μιλώντας στο τοπικό μέσο είπε πως ο οδηγός δεν είναι σε θέση να μιλήσει καθώς δεν μπορεί να πιστέψει τι έχει συμβεί και να διαχειριστεί την κατάσταση.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με την ιατροδικαστή Χρυσαυγή Κούση που εξέτασε τη σορό του 4 μηνών βρέφους, το παιδί είχε βαριά κάκωση κεφαλής, συμβατή με πτώση εξ ύψους και πρόσκρουση της κεφαλής επί του οδοστρώματος με μόνο ένα σημάδι στο πρόσωπό του.

Οι γιατροί όταν το βρέφος έφτασε στο νοσοκομείο έκαναν επι 1,5 ώρα υπεράνθρωπες προσπάθειες για να το επαναφέρουν αλλά δυστυχώς χωρίς αποτλ

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook