Ο 30χρονος γυμναστής σε δημοτικό σχολείο κατηγορείται για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας κατ’ εξακολούθηση και θα απολογηθεί στον ανακριτή για όσα τον κατηγορούν μαθητές και γονείς στον Ασπρόπυργο.

Σε σοκ γονείς και δάσκαλοι σε δημοτικό σχολείο του Ασπροπύργου μετά από καταγγελίες γονέων για παρενόχληση των παιδιών τους , από τον γυμναστή.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που έχουν γίνει γνωστά πρόκειται για 50 καταγγελίες γονέων ότι o γυμναστής προσέγγιζε παιδιά, τα χάιδευε και σε πολλές περιπτώσεις τα χτυπούσε.

Ο γυμναστής, 30 χρόνων κατηγορείται για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας κατ’ εξακολούθηση και θα απολογηθεί στον ανακριτή για όσα τον κατηγορούν μαθητές και γονείς στον Ασπρόπυργο.

Ένας από τους γονείς των 50 παιδιών που προχώρησαν στην καταγγελία μίλησε στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», σημειώνοντας πως ο ίδιος είχε παράπονα από την κόρη του ότι, «ο δάσκαλος την γαργαλούσε».

«Πολλοί γονείς μας έκαναν παράπονα πως υπήρχαν γαργαλητά και άλλα πράγματα», είπε για το περιστατικό που αποκαλύφθηκε πριν από 3-4 ημέρες. «Πήγαμε στο σχολείο κι εκείνος το αρνήθηκε», συμπλήρωσε.

Επιπλέον, σύμφωνα με τις ίδιες καταγγελίες, ο γυμναστής «κλείδωνε τα παιδιά στην τάξη με ηλιοφάνεια και δεν τα άφηνε να βγουν έξω, έλεγε πως τα έβαζε τιμωρία» και σημείωσε πως, «επικοινωνήσαμε με τον διευθυντή, δεν γνωρίζει το περιστατικό, είχε δει κάποια πράγματα, είχαν γίνει συστάσεις».

«Έχουμε κάνει καταγγελία και ο κύριος βρίσκεται στο Τμήμα», κατέληξε.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook