Ο 33χρονος οδηγός της μηχανής που προκάλεσε το φρικιαστικό τροχαίο και το θάνατο του 4 μηνών βρέφους αφέθηκε ελεύθερος μετά την απολογία του.

Σήμερα ένα νέο συγκλονιστικό βίντεο από το τραγικό δυστύχημα με το νεκρό βρέφος στον Βόλο μετά την παράσυρση του παππού του που το κρατούσε στην αγκαλιά, έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Το βίντεο που δημοσιεύεται από το TheNewspaper.gr απεικονίζει καρέ-καρέ το δυστύχημα που σημειώθηκε στην οδό Ιάσονος, στο Βόλο, το βράδυ του Σαββάτου στις 22.00, όταν ο οδηγός της μηχανής, παρέσυρε τον 54χρονο άνδρα και το 4 μηνών εγγονάκι που είχε στην αγκαλιά του, το οποίο και σκοτώθηκε καθώς χτύπησε με το κεφάλι στο κράσπεδο.

Δείτε το βίντεο του TheNewspaper:

Ο 33χρονος οδηγός απολογήθηκε χτες στον ανακριτή στα δικαστήρια του Βόλου για το φρικτό τροχαίο και μετά με σύμφωνη γνώμη και του ανακριτή αφέθηκε ελεύθερος.

Σύμφωνα με το gegonota.news, οι συγγενείς του 33χρονου που βρίσκονταν στα δικαστήρια έκαναν δεκτή την απόφαση των εισαγγελικών και ανακριτικών αρχών με δάκρυα, ενώ ο ίδιος ο οδηγός έπεσε κλαίγοντας στην αγκαλιά της αδελφής του μόλις ενημερώθηκε από τον δικηγόρο του.

Ο 33χρονος, σύμφωνα με τον συνήγορο υπεράσπισης κ. Νίκο Παπαπέτρο, δεν αποδέχθηκε την κατηγορία της επικίνδυνης οδήγησης, υποστηρίζοντας πως δεν οδηγούσε επικίνδυνα , δεν είχε υπερβεί το όριο ταχύτητας των 50 χιλιομέτρων και ο μόνος ελιγμός που έγινε από πλευράς του ήταν για να αποφύγει τον 54χρονο με το βρέφος. Ο ίδιος υποστήριξε, επίσης, πως ο 54χρονος κινήθηκε στη μέση του δρόμου και εκτός διάβασης πεζών.

Αναμένονται οι τοξικολογικές εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί αν ο οδηγός της μηχανής  είχε καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ .

Να σημειωθεί ότι λίγα μέτρα μακριά από το σημείο του δυστυχήματος υπάρχει διάβαση πεζών.

Το  4 μηνών κοριτσάκι  κηδεύτηκε χθες στο Κοιμητήριο Βόλου σε κλίμα ανείπωτης οδύνης.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook