Η 23χρονη έγκυος και μητέρα τριών παιδιών είχε βρεθεί νεκρή τυλιγμένη σε μια κουβέρτα έξω από ένα πάρκινγκ στην Κυψέλη πριν από δύο χρόνια.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις και προκαλούν σοκ στην υπόθεση της εξιχνίασης της δολοφονίας της 23χρονης Φαίης (Φωτεινής) Μπακογιώργου τον Οκτώβριο του 2021 στην Κυψέλη.

Τα ίχνη της 23χρονης εγκύου Φαίης Μπακογιώργου είχαν χαθεί στις 8 Οκτωβρίου 2021 στην Κυψέλη. Για την εξαφάνισή της είχε εκδοθεί missing alert, με την κοπέλα να εντοπίζεται νεκρή την ίδια ημέρα.


Από τότε ο πατέρας της προσπαθεί να βρει τον δολοφόνο του παιδιού του, ψάχνοντας πληροφορίες για το διαμέρισμα «κολαστήριο» όπου έμενε η Φαίη Μπακογιώργου, με τον ίδιο να καταγγέλλει ότι η κόρη του είχε πέσε θύμα εκμετάλλευσης και μαστροπείας.

Από την πλευρά τους, η μητέρα και η αδελφή της Φαίης ισχυρίζονταν ότι ο πατέρας της γνωρίζει τον δολοφόνο του θύματος και ότι θα πρέπει να μιλήσει.

Δύο οι  δολοφονίες – Θύμα των 3 γυναικών και μιά ηλικιωμένη
Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Το Βήμα» και «Τα Νέα» προχώρησε σε μια αποκάλυψη στο LIVE NEWS .

Συγκεκριμένα, ο αστυνομικός συντάκτης είπε πως οι δολοφονίες οι οποίες αποδίδονται σε αυτά τα τρία άτομα είναι δύο και όχι μία.

Σύμφωνα με τη δίωξη που ασκήθηκε, θύμα δολοφονικής ενέργειας είναι εκτός από την 23χρονη Φαίη και μία ηλικιωμένη γυναίκα, η οποία διέμενε στο ίδιο διαμέρισμα με τις τρεις γυναίκες.

Σύμφωνα με τι πληροφορίες, και αυτή η γυναικά είχε ξυλοκοπηθεί μέχρι θανάτου ενώ φαίνεται πως οι γυναίκες την εκμεταλλεύονταν.

Το μαρτύριο της Φαίης
Η ερεύνα έγινε από το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, και σύμφωνα με τα στοιχεία, η μητέρα και η αδελφή της Φαίης είχαν γνωρίσει την μαστροπό-σπιτονοικοκυρά και αποφάσισαν την εκπόρνευση της άτυχης κοπέλας.

Επιπλέον, οι γυναίκες φαίνεται να χτυπούσαν πολύ συχνά την κοπέλα ενώ της ζητούσαν να πέφτει μπροστά σε αυτοκίνητα, παριστάνοντας το θύμα τροχαίου, με σκοπό να παίρνουν τις αποζημιώσεις.

Σύμφωνα με τις καταθέσει του τελευταίους μήνες, όταν πληροφορηθήκαν πως η κοπέλα ήταν έγκυος, την χτύπησαν με σκοπό να πεθάνει και το παιδί. Η κουβέρτα με την οποία βρέθηκε τυλιγμένη η Φαίη αποκαλύφθηκε πως ήταν από το σπίτι που διέμεναν οι γυναίκες.

Ξυλοδαρμός η αιτία θανάτου
Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος είπε πως η δολοφονία έγινε μετά από απανωτούς ξυλοδαρμούς. Στη διαλεύκανση της υπόθεση βοήθησαν οι μαρτυρίες από άτομα της γειτονιάς ενώ το ιατρικό πόρισμα έδειξε πως η αιτία του θανάτου ήταν ο ξυλοδαρμός.

Η έρευνα από την αστυνομία συνεχίζεται.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

Μετά τις αποκαλύψεις που είδαν το φώς της δημοσιότητας, η ΕΛ.ΑΣ ανακοίνωσε τη σύλληψη της μητέρας, της αδερφής της και της σπιτονοικοκυράς τους, ενώ φέρνει στο φως και το κατηγορητήριο εις βάρος τους.
Η ανακοίνωση της Αστυνομίας
Συνελήφθησαν, σήμερα το πρωί κατόπιν σχετικών ενταλμάτων, τρεις γυναίκες για υπόθεση ανθρωποκτονίας 23χρονης γυναίκας, η σορός της οποίας είχε βρεθεί τυλιγμένη σε κουβέρτα, το πρωί της 8-10-2021 σε πεζοδρόμιο στην Κυψέλη.
Ειδικότερα, πρόκειται για την 59χρονη μητέρα του θύματος, την 23χρονη αδερφή του θύματος και την 57χρονη σπιτονοικοκυρά τους.

«Η57χρονη, κατηγορείται για εμπορία ανθρώπων κατά συρροή και κατ’ επάγγελμα, ανθρωποκτονία με δόλο, διακοπή κύησης, επικίνδυνη σωματική βλάβη σε βάρος αδύναμου ατόμου – συνοίκου και εγκύου, τελεσθείσα κατ’ εξακολούθηση και σωματική βλάβη αδύναμου ατόμου – ανηλίκου, τελεσθείσα κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή.
Η 23χρονη, κατηγορείται για συνέργεια σε εμπορία ανθρώπου, τελεσθείσα κατ’ επάγγελμα και για ανθρωποκτονία με δόλο και
Η 59χρονη, κατηγορείται για ανθρωποκτονία με δόλο».

Οι συλληφθείσες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook