Νέα εξέλιξη στο τραγικό τροχαίο με τη μηχανή που παρέσυρε τον παππού με αποτέλεσμα να βρεί το θάνατο το 4 μηνών εγγονάκι του που κρατούσε στη αγκαλιά του.

Πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήταν το ποσοστό αλκοόλ στο αίμα του οδηγού της μηχανής που παρέσυρε τον παππού και σκότωσε το βρέφος στον Βόλο, σύμφωνα με τις πληροφορίες .

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Live News ο οδηγός της μηχανής είχε υψηλότερο από τα επιτρεπόμενα όρια, το ποσοστό αλκοόλ στο αίμα του κατά το τραγικό δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή στο 4 μηνών βρέφος στο Βόλο.

Αντίθετα δεν βρέθηκε αλκοόλ στον παππού του βρέφους που παρασύρθηκε και αυτός από τη μηχανή.

Σημειώνεται πως επειδή το τροχαίο ήταν θανατηφόρο δεν διενεργήθηκε αλκοολομέτρηση, αλλά ο 33χρονος υποβλήθηκε σε εξετάσεις αίματος και ούρων σε νοσοκομείο, με την οικογένεια του βρέφους να αναμένει τα επίσημα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων.

Σπαραγμός από τη μητέρα του βρέφους
Ανείπωτη τραγωδία χτύπησε την οικογένεια που έχασε το 4 μηνών κοριτσάκι της που σε λίγες εβδομάδες θα γιόρταζε τα πρώτα του Χριστούγεννα.

Όλα χάθηκαν μέσα σε κλάσματα του δευτερολέπτου, με την τραγική μητέρα να τρέχει στην άσφαλτο να πιάσει το μωρό της, με την ελπίδα πως δεν έχουν χαθεί όλα , αλλά η μοίρα να έχει άλλα σχέδια.

Τα δραματικά δευτερόλεπτα
Το κουβάρι των συναισθημάτων της θα ξεδιπλώσει αποκλειστικά στην Ρία Τσοχαντάρη και το Live News.

Η μητέρα του βρέφους μίλησε για την δραματική στιγμή που κόπηκε το νήμα της ζωής του μωρού. Για πρώτη φορά με τα δικά της λόγια θα περιγράψει πως βίωσε το αδιανόητο δυστύχημα.

«Δεν έτρεξε η γιαγιά να πάρει το μωρό από τον δρόμο. Εγώ κατέβαζα το καρότσι από το αυτοκίνητο. Εγώ, η μάνα του», είπε η μητέρα του βρέφους.

Η μηχανή και ο παππούς γίνονται ένα, το μωρό εκτοξεύεται μακριά, μία γυναίκα τρέχει. H μητέρα του στον πανικό της θα κάνει ότι μπορεί για να βρεθεί το μωρό σε ιατρική φροντίδα.

«Έτρεξα, πήρα αγκαλιά το μωρό και το έδωσα στην γιαγιά του, η οποία βρισκόταν απέναντι. Για να φύγει με ταξί να προλάβουμε να σώσουμε το μωρό», είπε.

«Εγώ πήρα τον παππού, δηλαδή τον πατέρα μου και πήγαμε στο νοσοκομείο με το αυτοκίνητο μου», είπε η μητέρα του βρέφους.

Τα επόμενα δευτερόλεπτα η τραγωδία ξεδιπλώνεται και η άτυχη γυναίκα θα κληθεί να αποχαιρετήσει για πάντα το αγγελούδι της στο νεκροταφείο του Βόλου μέσα σε ένα πέπλο βουβού πόνου, όπως αποτυπώνουν και τα πλάνα που κατέγραψε η Ρία Τσοχαντάρη.

Η μητέρα θα εξομολογηθεί ακόμα για εκείνες τις στιγμές και ενώ η δικαιοσύνη ερευνά την υπόθεση.
«Αν ήταν οποιοσδήποτε άλλος άνθρωπος και πήγαινε να περάσει τον δρόμο, ανεξαρτήτως αν είναι διάβαση ή όχι, και λιποθυμήσει δηλαδή τον πατάμε από πάνω και τον σκοτώνουμε; Αυτό θέλουν να μας πούνε; Παίρνουμε μια μηχανή και όποιον πάρει ο χάρος;».

Τώρα, όπως θα πει, αναμένει μόνο την απόφαση της δικαιοσύνης.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook