Ναυαγοσώστες ανέσυραν από την καμπίνα του μικρού αεροσκάφους τους δυο άντρες χωρίς τις αισθήσεις τους.

Χωρίς τις αισθήσεις τους ανασύρθηκαν οι δύο άνδρες, ηλικίας 63 ετών, επιβάτες του μικρού αεροσκάφους που έπεσε στη θαλάσσια περιοχή του Μάλεμε Χανίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του flashnews.gr , το αεροσκάφος βρέθηκε σε βάθος μόλις λίγων μέτρων και ναυαγοσώστες που προσέγγισαν στο σημείο εντόπισαν μέσα στην καμπίνα δεμένους τους δύο επιβαίνοντες και τους ανέσυραν χωρίς τις αισθήσεις τους.


Το μικρό αεροπλάνο της αερολέσχης Δυτικής Αττικής, είχε απογειωθεί από την Κωπαίδα με προορισμό το αεροδρόμιο του Μάλεμε το οποίο χρησιμοποιείται από την αερολέσχη Χανίων, όπου αύριο Παρασκευή θα πραγματοποιηθούν αγώνες.

Σύμφωνα με πληροφορίες όταν έφτασαν στην περιοχή είχε νυχτώσει και προκειμένου να προσγειωθούν, ο πιλότος έκανε μια στροφή πάνω από το Κολυμπάρι, προσεγγίζοντας τον διάδρομο προσγείωσης από την πλευρά της θάλασσας, αλλά ξαφνικά κάτω από άγνωστες συνθήκες κατέπεσε σε κοντινή απόσταση από την ακτή.

Στο σημείο έσπευσαν ναυαγοσώστες που ενημερώθηκαν από τον δήμαρχο Πλατανιά Γιάννη Μαλανδράκη, ένα σκάφος του Λιμενικού, ένα ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού, δυο παραπλέοντα κρουαζιερόπλοια και ένα αλιευτικό σκάφος.

Ο ναυαγοσώστης Παύλος Λιτινάκης περιγράφει τις δραματικές ώρες και πως εντοπίστηκαν τα δυο θύματα του δυστυχήματος.

Πηγή:flashnews.gr 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook