Σε μία πρόσφατη εξέλιξη ο ιδιωτικός ερευνητής πήγε σήμερα στο σημείο που βρέθηκε η σορός της 23χρονη κι υπήρξε ένα σημαντικό γεγονός.

Στην εκπομπή Live News μίλησε ο ιδιωτικός ερευνητής Χάρης Βεραμόν ο οποίος έχει συμμετάσχει στις έρευνες που διεξάγονται για την δολοφονία της Φαίης.

Σε μία πρόσφατη εξέλιξη ο ιδιωτικός ερευνητής πήγε σήμερα στο σημείο που βρέθηκε η σορός της 23χρονη κι υπήρξε ένα σημαντικό γεγονός.

Όπως ανέφερε ο ίδιος: «Υπάρχουν δύο μάρτυρες που υποστηρίζουν ότι είδαν την σορό περίπου στις 7.30 το πρωί. Περιγράφουν ότι είχε αίματα στο κεφάλι. Ιατροδικαστικώς δεν έχουν αποτυπωθεί όλα. Η αλήθεια είναι ότι ο ιατροδικαστής δεν ήταν ξεκάθαρος με το ότι έχουμε να κάνουμε με εγκληματική ενέργεια. Αρχικά λίγο πριν εξαφανιστεί υπήρχαν άνθρωποι που την είδαν να μπαίνει υποβασταζόμενη μέσα στο διαμέρισμα και δεν την είδαν να ξαναβγαίνει».

Και πρόσθεσε ο κ. Βεραμόν: «Υπάρχει ένα κομβικό πρόσωπο στην υπόθεση, το οποίο φοβάμαι ότι δεν έχει καταθέσει ακόμα. Είναι ένα πρόσωπο του στενού οικογενειακού κύκλου της σπιτονοικοκυράς και γνωρίζει πολλά σχετικά με το παρελθόν αυτής της γυναίκας».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook