Ηλεκτροσόκ και σεξουαλικές πράξεις μεταξύ ατόμων ΑΜΕΑ μετέδιδε live στο σκοτεινό διαδίκτυο έναντι πληρωμής 42χρονος μαστροπός

Στη σύλληψη ενός 42χρονου ημεδαπού, ο οποίος μετέδιδε απευθείας στο YouTube κακοποιητικές πράξεις σε βάρος δύο θυμάτων εκμεταλλευόμενος την αναπηρία τους, προχώρησαν στελέχη του Τμήματος Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Ο 42χρονος Ελευθέριος Κ. σύμφωνα με την Αστυνομία είχε μετατρέψει σε στούντιο ένα χώρο στο Κερατσίνι , είχε φυλακίσει δύο νεαρά άτομα, άνδρα και γυναίκα και εκμεταλλεύομενος την αναπηρία τους ασκούσε σε βάρος τους κακοποιητική συμπεριφορά με συνεχείς εξυβρίσεις, χτυπήματα , όπως χτυπήματα με συσκευές ηλεκτρικής εκκένωσης (taser) ενώ τους εξωθούσε και σε σεξουαλικές πράξεις μεταξύ τους. Όλα αυτά τα αποτρόπαια τα μετέδιδε ζωντανά μέσω του καναλιού που διέθετε στο youtube σε άλλους αρρωστημένους χρήστες έναντι αδρής αμοιβής.


Ειδικότερα, όπως αναφέρεται στο διαβιβαστικό της Αστυνομίας «ο κατηγορούμενος έχοντας δημιουργήσει λογαριασμό σε πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης αναπαραγωγής εικονοληπτικού υλικού με εγγεγραμμένους χρήστες, προέβαινε σε ζωντανή μετάδοση το τελευταίο χρονικό διάστημα σε κατ’ εξακολούθηση κακοποιητική συμπεριφορά σε βάρος -2- νεαρών ατόμων εκμεταλλευόμενος την αναπηρία τους».

«Η εν λόγω κακοποιητική συμπεριφορά συνιστούσε συνεχείς εξυβρίσεις, σωματικές βλάβες όπως χτυπήματα με συσκευές ηλεκτρικής εκκένωσης (taser) και εξώθηση σε πράξεις γενετήσιας ελευθερίας».


Ηλεκτροσόκ, κούρεμα, γιαούρτωμα και σκληρές σεξουαλικές πράξεις
Όπως αναλυτικά περιγράφεται στο διαβιβαστικό της ΕΛ.ΑΣ η αποτρόπαια δράση του 42χρονου, έχει ως εξής: «Ο ανωτέρω κατά το χρονικό διάστημα από την 18/10/2023 έως και την 01/11/2023, προέβη σε κατ’ εξακολούθηση σε κακοποιητικές συμπεριφορές που περιελάμβαναν εξυβρίσεις, σωματικές βλάβες, σεξουαλικές πράξεις, ήτοι χτυπήματα με συσκευές ηλεκτρικής εκκένωσης (taser gun), ξύρισμα κεφαλής, γιαούρτωμα, υπονοούμενες πράξεις πεοθηλασμού έναντι αμοιβής, σε βάρος δύο νεαρών ατόμων με εξασθενημένη την διάνοια (ενός άνδρα και μίας γυναίκας), και την μετάδοση αυτών σε πραγματικό χρόνο, μέσω προσωπικού του λογαριασμού στην ιστοσελίδα «YouTube».


Την 10/11/2023 κατά το χρονικό διάστημα από την 00:00 ώρα έως και την 02:30 ώρα, προέβη στην μετάδοση των ως άνω πράξεων. Κατόπιν αυτού αναζητήθηκε και συνελήφθη.

Στα θύματα χορηγήθηκε ιατροδικαστική παραγγελία, ενώ αναζητείται δομή η οποία θα τους φιλοξενήσει ενώ ο δράστης με την σε βάρος του δικογραφία οδηγήθηκε ενώπιον του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πειραιά»

Σημειώνεται ότι ο κατηγορούμενος είχε συλληφθεί την 6-11-2023 στο Κερατσίνι από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών και για άλλη υπόθεση καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης.

Για την αδιανόητη υπόθεση της σωματικής και σεξουαλικής κακοποίησης των δύο ατόμων με αναπηρία συνελήφθη μετά από ανώνυμη καταγγελία για την δράση του.

Ο 42χρονος Ελευθέριος Κ., που οδηγήθηκε στον εισαγγελέα κατηγορείται για παράβαση των άρθρων 308 π.κ. «σωματική βλάβη», 361 π.κ. «εξύβριση», 349 παρ. 2 π.κ. «μαστροπεία», με την επιβαρυντική περίσταση του αρθρου 82α π.κ. «έγκλημα με ρατσιστικά χαρακτηριστικά», καθώς και του ν. 2168/1993 «ρύθμιση θεμάτων που αφορούν όπλα, πυρομαχικά, εκρηκτικές ύλες, εκρηκτικούς μηχανισμούς και άλλες διατάξεις».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook