Στον Έλληνας οπαδό που συνελήφθη πριν από λίγες ημέρες για εμπλοκή σε επεισόδια στον Βόλο το 2017 φέρεται σύμφωνα με αστυνομικές πηγές να ανήκει το DNA που βρέθηκε πάνω στο μαχαίρι με το αίμα του δολοφονημένου Μιχάλη Κατσουρή. Τι λένε οι δικηγόροι του

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας του Μιχάλη Κατσουρή ο οποίος έπεσε νεκρός κατά την δολοφονική καταδρομή των Κροατών χούλιγκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ταυτοποιήθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛΑΣ, DNA 35χρονου Έλληνα οπαδού σε μαχαίρι, στο οποίο υπήρχε αίμα του 29χρονου Μιχάλη Κατσούρη που έχασε τη ζωή του στα αιματηρά επεισόδια της Νέας Φιλαδέλφειας με τους Κροάτες χούλιγκαν.
Ο 35χρονος είχε συλληφθεί πριν από λίγες μέρες για εμπλοκή στα επεισόδια που εκτυλίχθηκαν το 2017 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο στον Βόλο κατά τη διάρκεια του τελικού Κυπέλλου ποδοσφαίρου. Οι δικηγόροι του διέψευσαν τις πληροφορίες που ήθελαν τον 35χρονο να ελέγχεται για συμμετοχή στα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια
Ειδικότερα ο 35χρονος συνελήφθη πριν λίγες ημέρες καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου με την οποία καταδικάσθηκε σε ποινή φυλάκισης 12 μηνών και χρηματική ποινή 700 ευρώ.
Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, η ταυτοποίηση δεν είναι αρκετή ώστε να ασκηθεί ποινική δίωξη. Ο 35χρονος υποστηρίζει ότι το γενετικό υλικό που βρέθηκε ήταν από συμπλοκή πριν τον θανάσιμο τραυματισμό του Μιχάλη.
Το μαχαίρι βρέθηκε στο σημείο της συμπλοκής και είχε το αίμα του δολοφονημένου οπαδού της ΑΕΚ

Η ανακοίνωση των δικηγόρων του οπαδού λίγο μετά την σύλληψή του, την περασμένη Πέμπτη

Την ίδια στιγμή, ανακοίνωση εξέδωσαν οι δικηγόροι του συλληφθέντος, Φίλιππος και Χριστόδουλος Φίλιας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Προς αποφυγή παρεξηγήσεως του κόσμου, που αγωνιά για την έκβαση της υπόθεσης της δολοφονίας του Μιχάλη Κατσούρη και την ανεύρεση του δράστη αυτής, ενημερώνουμε πως η σύλληψη σήμερα του εντολέως μας, στα Δικαστήρια της Ευελπίδων, δεν αφορά τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Εκκρεμούσε εις βάρος του μια απόφαση, ενός έτους φυλάκισης, για πλημμέλημα, που εκδόθηκε τον Ιούλιο, για πράξη που τελέστηκε το έτος 2017. Ούτε ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, η είδηση ότι έχει ταυτοποιηθεί το dna του, γεγονός που μας παραξενεύει ιδιαιτέρως, από τη στιγμή που μέχρι σήμερα δεν έχει δώσει καν δείγμα, κάτι που αναμένεται να συμβεί τις επόμενες ώρες, όπως συμβαίνει σε όλους τους κατηγορούμενους.

Όσον αφορά την υπόθεση της ανθρωποκτονίας του Μιχάλη Κατσούρη, ο Αριστείδης Δέλλιος έχει ήδη καταθέσει μήνυση εναντίον αγνώστων δραστών, για απόπειρα ανθρωποκτονίας εναντίον του και παρίσταται ως υποστηρίζων τη κατηγορία.

Προσφάτως, ασκήθηκε εναντίον του δίωξη από την Ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση, για αδικήματα που δεν σχετίζονται επ’ ουδενί με την ανθρωποκτονία εναντίον του φίλου του και είχε κληθεί να απολογηθεί σήμερα, όντας ελεύθερος για αυτή την αιτία, ενώπιόν της. Λόγω όμως της αποχής των Δικηγόρων σήμερα και καθότι ελεύθερος για αυτή την υπόθεση, η απολογία του μετατέθηκε για τη Τετάρτη 15 Νοεμβρίου».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook