Προφυλακίστηκαν η μητέρα, η αδελφή και η σπιτονοικοκυρά για τη δολοφονία της 23χρονης Φαίη Μπακογιώργου

Οι τρείς γυναίκες οδηγήθηκαν το πρωί στον ανακριτή κατηγορούμενες για τη δολοφονία της 23χρονης Φαίης Μπακογιώργου το Οκτώβριο του 2022 στην Κυψέλη. Σημειώνεται ότι το θύμα ήταν έγκυος στο τέταρτο παιδί της .

Η μητέρα, η αδελφή και η σπιτονοικοκυρά της 23χρονης κατηγορούνται για αναθρωποκτονία από πρόθεση , εμπορία ανθρώπων κατ επάγγελμα, διακοπή της; κύησης και σωματικές βλάβες.

Η άτυχη Φαίη Μπακογιώργου είχε πέσει θύμα άγριας εκμετάλλευσης από την ίδια της τη μητέραμ την αδελφή της και την σπιτονοικοκυρά της. Το κορίτσι το υποχρέωναν να εκδίδεται, να σκηνοθετεί δήθεν τροχαία για να παίρνουν αποζημιώσεις, ενώ την έδερναν και την κακοποιούσαν συστηματικά και οι τρείς κατηγορούμενες.

Το στυγερό έγκλημα στην Κυψέλη απολογούμενη σήμερα φέρεται να ομολόγησε η αδερφή της 23χρονης, Φαίης Μπακογιώργου, η οποία είπε πως το διέπραξε μόνη της, γιατί όπως είπε μισούσε την αδερφή της.

Σημείωσε ωστόσο, σύμφωνα με τις πληροφορίες, πως πάσχει από ψυχολογικά προβλήματα και ζήτησε από την ανακρίτρια τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης.

Οι άλλες δύο κατηγορούμενες, η 53χρονη μητέρα του θύματος και η 56χρονη σπιτονοικοκυρά αρνήθηκαν την ανθρωποκτονία. Μάλιστα, η 56χρονη κατηγορούμενη, η σπιτονοικοκυρά , φέρεται να δήλωσε ότι υπεραγαπούσε το θύμα και δεν την έβλαψε.

Από την πλευρά της η μητέρα της 23χρονης Φαίης δήλωσε τοξικοεξαρτημένη και αρνήθηκε την οποιαδήποτε συμμετοχή με το ειδεχθές έγκλημα.

Οι απολογίες των τριών γυναικών κράτησαν πάνω από 6 ώρες και αμέσως μετά ανακριτής και εισαγγελέας αποφάσισαν των προφυλάκιση τους.

Δείτε το ρεπορτάζ από την εκπομπή LiveNews

Η ποινική διερεύνηση της υπόθεσης η οποία και οδήγησε στην άσκηση των διώξεων σε βάρος των τριών γυναικών τον περασμένο Σεπτέμβριο ξεκίνησε έπειτα από μήνυση του πατέρα του θύματος.
Ο πατέρας της Φαίης ήταν ο πρώτος που ξετύλιξε το κουβάρι της περίεργης αυτής υπόθεσης αλλά κι εκείνος που πίστεψε πως η κόρη του δολοφονήθηκε και στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε αυτό το σημείο τυλιγμένη μέσα σε μια κουβέρτα.

Τον Ιούλιο του 2023 η ιατροδικαστική έκθεση του Σωκράτη Τσαντίρη ήταν εκείνη που άφησε για πρώτη φορά ανοιχτό το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας. Οι καταθέσεις πολλές με τα στόματα στην γειτονιά να ανοίγουν δειλά – δειλά.

«Την έβλεπα με σπασμένο χέρι. Μου έλεγε ότι είχε πέσει από τις σκάλες ή έπεσε».

Η Φαίη κακοποιήθηκε βάναυσα. Οι μώλωπες στα πόδια και τα χέρια μαρτυρούν όλα τα βασανιστήρια που ζούσε αυτό το κορίτσι. Βασανιστήρια που πιστοποιούν και οι διαδοχικές νοσηλείες της τη χρονιά που έχασε τη ζωή της η 23χρονη Φαίη.

Είχε νοσηλευτεί 4 φορές και συγκεκριμένα, τον Φεβρουάριο, τον Απρίλιο, τον Μάιο και τον Αύγουστο του ’21, εκεί όπου η 23χρονη πληροφορήθηκε από τους γιατρούς πως ήταν έγκυος στο 4ο παιδί της.

Ανώνυμη καταγγελία στο «Χαμόγελο του παιδιού»

«Η κυρία που την συνόδευε ήταν γύρω στα 30-35 έτη και πολύ φροντισμένη εξωτερικά. Φαινόταν να είναι πολύ αυταρχική και να μην την αφήνει να δώσει καν η ίδια τα στοιχεία της. Όταν οι γιατροί κατάφεραν να την απομονώσουν την ρώτησαν αν έχει πέσει θύμα κακοποίησης, τότε η 23χρονη αποκρίθηκε πως έπεσε από τις σκάλες».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook