Για θεαματική αλλαγή του καιρού κάνει λόγο ο μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος.

Η αιτία για αυτήν την κακοκαιρία που κάνει την εμφάνιση της από το Σάββατο, θα είναι ένα βαρομετρικό χαμηλό που θα έρθει στην περιοχή μας από τις βαλκανικές περιοχές. Οι ριπές του ανέμου θα φτάνουν τα 8 με 9 μποφόρ, υπογραμμίζει σε ανάρτηση του στο Facebook ο Γιάννης Καλλιάνος

Αναλυτικά η ανάρτηση του
«Σας ενημερώνω από πολύ νωρίς γιατί θα έρθουν και τα έκτακτα δελτία» αναφέρει ο Καλλιάνος και προσθέτει ότι από τη Παρασκευή θα ξεκινήσει να βρέχει κυρίως στα δυτικά και το Σάββατο θα επικρατήσει κακοκαιρία σε όλη τη χώρα με βροχές, σποραδικές καταιγίδες, ενισχυμένους ανέμους στα πελάγη και χιόνια στα πολύ ορεινά της Βόρειας Ελλάδας. Η αιτία για αυτήν την κακοκαιρία θα είναι ένα βαρομετρικό χαμηλό που θα έρθει στην περιοχή μας από τις βαλκανικές περιοχές. Οι ριπές του ανέμου θα φτάνουν τα 8 με 9 μποφόρ.

«Βίντεο με την εξέλιξη του καιρού για τις επόμενες ημέρες. Μέχρι και την Πέμπτη θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε καλές ημέρες για τις περισσότερες περιοχές της χώρας. Από την Παρασκευή θα ξεκινήσει να βρέχει κυρίως στα δυτικά και το Σάββατο θα επικρατήσει κακοκαιρία σε όλη τη χώρα με βροχές, σποραδικές καταιγίδες, ενισχυμένους ανέμους στα πελάγη και χιόνια στα πολύ ορεινά της Βόρειας Ελλάδας», γράφει ο Καλλιάνος προλογίζοντας το βίντεο με την πρόγνωσή του.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook