Υπερ της απόρριψης του αιτήματος εξαίρεσης της προέδρου του δικαστηρίου στη δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου τάχθηκε η εισαγγελέας

Ομόφωνα και οι δικαστές μετά την εισαγγελέα απέρριψαν το αίτημα εξαίρεσης της προέδρου του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου που υπέβαλε ο συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου κατηγορώντας τη δικαστικό για μεροληπτική στάση.

Με μεγάλη καθυστέρηση λίγο πριν τις 15 το μεσημέρι της Τετάρτης 15 Νοεμβρίου ξεκίνησε η απολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου που κατηγορείται για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης Τζωρτζίνας στην Πάτρα.

Η σημερινή έναρξη της δίκης ήταν επεισοδιακή, καθώς διακόπηκε πολλές φορές, μετά από αίτηση για εξαίρεση της προέδρου από τον Αλέξη Κούγια, με την εισαγγελέα ωστόσο να την απορρίπτει και τελικά η απολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου να είναι αυτή την ώρα σε εξέλιξη.

Ο συνήγορος υπεράσπισης, Αλέξης Κούγιας καταλόγισε υπόνοιες μεροληψίας στην πρόεδρο του ΜΟΔ, ζητώντας την εξαίρεσή της.

με την υποβολή του αιτήματος εξαίρεσης ο Αλέξης Κούγιας απαγόρευσε βέβαια και στην Ρούλα Πισπιρίγκου να απολογηθεί λέγοντας χαρακτηριστικά: Της απαγορεύω να απαντήσει σε οποιαδήποτε ερώτησή σας, δεν απολογείται, υποβάλλει αίτηση εξαίρεσής σας. Εγώ είμαι ο Θεός της ως συνήγορος της τώρα θα κάνει ό,τι της πω εγώ. Θέλω χρόνο”.

«Για να θεωρηθεί ένας δικαστής ότι δεν είναι αμερόληπτος θα πρέπει αυτό είναι εμφανές στις πράξεις του», επισήμανε η εισαγγελέας της δίκης της Ρούλας Πισπιρίγκου, εξηγώντας ότι:

«Θα πρέπει ο δικαστής να κατευθύνει τα πράγματα προς ικανοποίηση κάποιου συμφέροντος. Η παρούσα αίτηση κατατίθεται σήμερα γιατί η κατηγορούμενη πιστεύει ότι οι συμπεριφορές της προέδρου είναι μεροληπτικές και επηρέασε το δικαστήριο».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook