Καιρός – meteo: Oι 8 περιοχές με τις χαμηλότερες θερμοκρασίες στην Ελλάδα – Από 1,4 – 3,5 βαθμούς Κελσίου
Η λίστα με τις 8 περιοχές που είχαν τις χαμηλότερες θερμοκρασίες στη χώρα , ενώ ο χειμώνας δεν έχει μπεί για τα καλά
Χαμηλές ελάχιστες θερμοκρασίας σημειώθηκαν νωρίς το πρωί της Τετάρτης 15 Νοεμβρίου σε 8 περιοχές της Ελλάδα.
Η χαμηλότερη ελάχιστη θερμοκρασία καταγράφηκε στο Οχυρό Νευροκοπίου όπου ο υδράργυρος έπεσε στους 1,4 βαθμούς Κελσίου.
Στον πίνακα που ακολουθεί παρουσιάζονται οι 8 σταθμοί του δικτύου αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/ meteo.gr που κατέγραψαν τις χαμηλότερες θερμοκρασίες.
Ο καιρός την Πέμπτη 16 Νοεμβρίου, σύμφωνα με το meteo.gr
Την Πέμπτη 16 Νοεμβρίου στην Ανατολική Μακεδονία, στη Θράκη και στα νησιωτικά τμήματα του Βόρειου και Ανατολικού Αιγαίου αναμένονται βροχές και σποραδικές καταιγίδες, φαινόμενα που βαθμιαία θα περιοριστούν στο Ανατολικό Αιγαίο και τις μεσημεριανές ώρες θα σταματήσουν. Στην υπόλοιπη χώρα αναμένονται λίγες νεφώσεις οι οποίες στα ανατολικά ηπειρωτικά και στα Δωδεκάνησα θα είναι παροδικά αυξημένες, με πιθανότητα εκδήλωσης λίγων ασθενών τοπικών βροχών. Πιθανότητα βροχής υπάρχει και στην Κεντρική Μακεδονία κατά τις πρώτες πρωινές ώρες.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 2 έως 14 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 5 έως 19, στην Ήπειρο από 6 έως 22 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 6 έως 20, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 8 έως 20-22 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 13 έως 20-21 και στα νησιά του Βόρειου και Ανατολικού Αιγαίου από 13 έως 18 βαθμούς και στα υπόλοιπα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 14 έως 21-23 βαθμούς Κελσίου.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις 5-6 μποφόρ και ενδεχομένως πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο θα βόρειοι βορειοδυτικοί άνεμοι με εντάσεις 4-5 μποφόρ.
Στην Αττική περιμένουμε παροδικά αυξημένες νεφώσεις με μικρή πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις 4-5 μποφόρ και ενδεχομένως πρόσκαιρα στα ανατολικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 21 βαθμούς, αλλά στα βόρεια και ανατολικά θα διατηρηθεί 2-3 βαθμούς χαμηλότερα.
Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε νεφώσεις με πιθανότητα βροχής έως τις πρώτες πρωινές ώρες και καλές καιρικές συνθήκες για το υπόλοιπο της ημέρας. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις με εντάσεις 4-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 17 βαθμούς.
Ολες οι Ειδήσεις
- «Ρεβεγιόν»… «ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ»: Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου στις 21.00, στον ΣΚΑΪ – Δείτε το τρέϊλερ
- Τζένη Μπαλατσινού : Το βίντεο με τον 5χρονο γιο της στην κουζίνα του σπιτιού
- «Εκδικητικός με προσωπικότητα αλκοολικού» ο Τράμπ, ναρκομανής ο Μάσκ και «συνωμοσιολόγος» ο Βανς, λέει η προσωπάρχης του Λευκού Οίκου
- Η γιορτή της Eurovision αρχίζει στην ΕΡΤ1 την Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2026, στις 19:00, με την εκπομπή «Sing for Greece – Ελληνικός Τελικός 2026 – Οι φιναλίστ»
- Η Allwyn και ο ΟΠΑΠ ανακοινώνουν τροποποίηση των όρων της συνένωσης των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων τους
- Μητσοτάκης: Έξη μέτρα για το στεγαστικό – Επιστροφή δύο ενοικίων για εκπαιδευτικούς, νοσηλευτές, γιατρούς στην επαρχία – Επιπλέον 160 εκατομμύρια σε αγρότες και κτηνοτρόφους
- Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Στολίζει το χριστουγεννιάτικο δέντρο με τον Γιάννη Καραβασάνη – Φωτογραφίες
- Ελένη Μενεγάκη: Ποζάρει με γιορτινή διάθεση μπροστά από το Χριστουγεννιάτικο δένδρο
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook