Πρωτοδίκως ο Στάθης Παναγιωτόπουλος είχε καταδικαστεί σε Φεβρουάριο σε φυλάκιση 5 ετών, με 3ετή αναστολή, και χρηματική ποινή 10.000 ευρώ για τη διαρροή στο διαδίκτυο ρόζ βίντεο με την πρώην σύντροφο του

Η δίκη του Στάθη Παναγιωτόπουλου ξεκίνησε σήμερα σε δεύτερο βαθμό κεκλεισμένων των θυρών στο Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων Θεσσαλονίκης.

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος είναι κατηγορούμενος για τη διαρροή βίντεο με 31χρονη πρώην σύντροφό του τον Φεβρουάριο του 2022.

Μετά από αίτημα της συνηγόρου της καταγγέλλουσας, η δίκη διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών, λόγω του ευαίσθητου περιεχομένου των καταθέσεων και για την προστασία της ιδιωτικής ζωής του θύματος.
Η δίκη του πρώην παρουσιαστή διακόπηκε για την ερχόμενη Δευτέρα μετά την απολογία του κατηγορούμενου.

Τι υποστήριξε στη δίκη
Ήδη εξετάστηκε η καταγγέλλουσα, η οποία επανέλαβε τις καταγγελίες της, ενώ απολογήθηκε και ο κατηγορούμενος.

Σύμφωνα με τον ισχυρισμό του συνηγόρου υπεράσπισής του, ο πρώην τηλεπαρουσιαστής αποδέχεται την πράξη του, τονίζοντας ότι δεν ενήργησε με σκοπό να επιφέρει βλάβη στην παθούσα, ενώ υποστήριξε ότι επρόκειτο για «πάθος», προϊόν διαπιστωμένης ψυχικής νόσου.

Μάλιστα στην αρχή της απολογίας του ζήτησε συγγνώμη από το θύμα.

Δείτε το βίντεο από το LiveNews

Για την υπόθεση αυτή ο Στάθης Παναγιωτόπουλος είχε καταδικαστεί πρωτοδίκως πέρσι τον Φεβρουάριο σε φυλάκιση 5 ετών, με 3ετή αναστολή, και χρηματική ποινή 10.000 ευρώ.

Σε βάρος του κατηγορούμενου παρουσιαστή, εκκρεμούν άλλες δύο υποθέσεις με ανάλογο ποινικό περιεχόμενο για τις οποίες διώκεται σε βαθμό κακουργήματος.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook