Ένα ανήλικο κορίτσι νοσηλεύεται στην Εντατική Μονάδα Νοσοκομείου σε κρίσιμη κατάσταση μετά από χρήση νοθευμένων ναρκωτικών.

Μάστιγα αποτελεί η χρήση ναρκωτικών σε ανήλικα παιδιά, μαθητές σχολείων στα νότια προάστια, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA.

Όπως καταγγέλλουν οι ίδιοι μαθητές στην κάμερα του MEGA, σε μεγάλο ποσοστό μαθητές γνωρίζουν από μικρές ηλικίες τις παράνομες ουσίες με τους γονείς να είναι ιδιαίτερα ανήσυχοι.
«Κάποιοι φίλοι μου 15 ετών έκαναν χρήση. Δυστυχώς μπήκαν κι αυτοί σε αυτόν τον δρόμο».
«Το 70% σίγουρα επειδή πάω σε ΕΠΑΛ είναι πιο συνηθισμένο. Για βαριές ουσίες δεν είμαι σίγουρη, αλλά για τις πιο χαλαρές, ας πούμε σαν το τσιγάρο που είναι μία άλλη ουσία, μαύρο λέγεται, μπερδεύει το μυαλό. Δεν παθαίνουν κάτι απλά δεν κάνει καλό  γενικά».

Στα χέρια της Αστυνομίας συμμορία που διακινούσε ναρκωτικά
Η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αθηνών συνέλαβε μία συμμορία από έξι άτομα, ανάμεσα τους και 2 ανήλικοι που διακινούσαν ναρκωτικές ουσίες και χρησιμοποιούσαν ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο στην περιοχή της Γλυφάδας προκειμένου να αποθηκεύουν τις ουσίες αυτές

Η συγκεκριμένη συμμορία προμήθευσε πρόσφατα ποσότητα κάνναβης και ηρωίνης σε ανήλικη κοπέλα. Το κορίτσι, 14 ετών,  μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο και νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας σε κρίσιμη κατάσταση.

Στην κατοχή μελών της συμμορίας βρέθηκαν:
-3,56 γρ. ηρωίνης,
-5,76 γρ. κάνναβης,
-229 γρ. ουσίας άγνωστης σύστασης σε πλαστικό μπουκάλι,
-2 μεταλλικοί τρίφτες,
-συσκευή καπνίσματος,
-θραύστης υαλοπινάκων,
-μαχαίρι μήκους 17 εκ. και
-4 κινητά τηλέφωνα

«Τα τελευταία χρόνια γενικότερα πιστεύω έχει μία αύξηση στη νεολαία στα ναρκωτικά και γενικά σε αυτό το θέμα έχω και κάποιες προσωπικές εμπειρίες σε αυτό, γιατί ορισμένοι φίλοι κάποτε ρίχτηκαν σε αυτό το θέμα, στα ναρκωτικά δηλαδή», αναφέρουν ανήλικοι.

Δικογραφία για το αδίκημα της υπόθαλψης εγκληματία σχηματίστηκε για τον ιδιοκτήτη των αποθηκών, ενώ τα μέλη της συμμορίας που διακινούσε ναρκωτικά οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook