Ποιες είσοδοι και έξοδοι της Αττικής Οδού κλείνουν απόψε λόγω εργασιών. Οι εναλλακτικές διαδρομές για τους οδηγούς.

Κλειστές λόγω εργασιών θα είναι από τις 10 το βράδυ του Σαββάτου (18.11.2023) έως τις 6 το πρωί της Κυριακής 19 Νοεμβρίου είσοδοι και έξοδοι στην Αττική Οδό.

Ειδικότερα, κλειστές θα είναι η είσοδος της Αττικής Οδού από Λ. Δημοκρατίας (είσοδος 7), καθώς και η έξοδος προς Λαμία στον κόμβο Μεταμόρφωσης (Κόμβος 8) στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο από τις 10 το βράδυ του Σαββάτου (18.11.2023) έως τις 6 το πρωί της Κυριακής (19.11.2023), λόγω προγραμματισμένων εργασιών βαριάς συντήρησης του οδοστρώματος.

Κατά τη διάρκεια των παραπάνω αποκλεισμών, οι οδηγοί μπορούν εναλλακτικά:
• Για την είσοδό τους στην Αττική Οδό να επιλέξουν την είσοδο από Λ. Φυλής (είσοδος 6) ή την είσοδό τους από τον κόμβο Μεταμόρφωσης (κόμβος 8)

• Για την έξοδό τους προς Λαμία είτε να κινηθούν ευθεία στην κατεύθυνση προς Αεροδρόμιο, να εξέλθουν στην έξοδο της Λ. Ηρακλείου (έξοδος 9), να αναστρέψουν και να ξαναμπούν στην Αττική Οδό στην κατεύθυνση προς Ελευσίνα, άνευ δεύτερης καταβολής διοδίων, ώστε εν συνεχεία να βγουν στον κόμβο Μεταμόρφωσης (κόμβος 8) προς Λαμία ή διαφορετικά να βγουν στην έξοδο 8 προς Πειραιά και να αναστρέψουν προς Λαμία μέσω του επόμενου κόμβου.

«Η Αττική Οδός ευχαριστεί θερμά για την κατανόηση και με γνώμονα την ασφάλεια όλων παρακαλεί τους οδηγούς να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή στη σχετική σήμανση και να τηρούν τα όρια ταχύτητας στα τμήματα στα οποία βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες βαριάς συντήρησης».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook