Οι θυελλώδεις άνεμοι και τα μανιασμένα κύματα είχαν ως αποτέλεσμα τις διαδοχικές προσκρούσεις του ιστορικού αντιτορπιλικού στο κρηπίδωμα της Νέας Παραλίας –Υπέστη σοβαρό ρήγμα . Έσπευσε

Ρήγμα στην πρύμνη του ιστορικού αντιτορπιλικού «Βέλος» προκάλεσε η θαλασσοταραχή που επικράτησε σε όλο τον Θερμαϊκό κόλπο λόγω των θυελλωδών ανέμων στη Θεσσαλονίκη.


Σύμφωνα με το voria.gr oλόκληρη σχισμή άνοιξε στο κάτω μέρος της πρύμνης του ιστορικού αντιτορπιλικού πλοίου και πλωτού μουσείου του Πολεμικού Ναυτικού, «Βέλος», που βάλλεται, αγκυροβολημένο στη Νέα Παραλία, από τα μανιασμένα κύματα λόγω των πανίσχυρων ανέμων που πνέουν από το πρωί του Σαββάτου. Αντίστοιχη ζημία, μικρότερου, ωστόσο, μεγέθους, είχε προκληθεί και τον Μάρτιο, σε μία ανάλογη κακοκαιρία.

Μάλιστα, οι άνθρωποι του πλοίου, που βρίσκεται αγκυροβολημένο δίπλα από το Μέγαρο Μουσικής και προσέκρουσε από το πρωί στο κρηπίδωμα της Νέας Παραλίας, αιτήθηκαν τη συνδρομή ενός ρυμουλκού μηχανοκίνητου πλοίου το οποίο βρίσκεται δίπλα στο παροπλισμένο «Βέλος» για προληπτικούς λόγους.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook