Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η Αστυνομία στα Εξάρχεια αναζητώντας έναν άνδρα που επιτίθεται σε γυναίκες.

Ο φόβος και ο τρόμος έχει γίνει για τους κατοίκους των Εξαρχείων, ένα άνδρας που κάνει επιθέσεις σε γυναίκες προσπαθώντας να τις βιάσει, ενώ στο διαδίκτυο κυκλοφορεί και η περιγραφή του.

Τρεις επιθέσεις σε διάστημα δυο ημερών έχει πραγματοποιήσει ο «Δράκος» στα Εξάρχεια, που προσπάθησε να βιάσει ένα 13χρονο κορίτσι έξω από γυμνάσιο στην Βαλτετσίου, μια 29χρονη στην οδό Νικηταρά και και μια 27χρονη στην Ζωοδόχου Πηγής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρώτο περιστατικό έλαβε χώρα το μεσημέρι του Σαββάτου (18/11) όταν ο άγνωστος προσέγγισε μία 13χρονη κοπέλα, την έπιασε από τη μέση και προσπάθησε να προβεί σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της. Ευτυχώς το κορίτσι έβαλε τις φωνές και κατάφερε να ξεφύγει.

Δύο ημέρες μετά, δηλαδή στις 20 Νοεμβρίου, μια κοπέλα 29 ετών μετέβη στο Τμήμα Ασφαλείας των Εξαρχείων και κατέθεσε ότι ενώ βρισκόταν στη συμβολή των οδών Εμμανουήλ Μπενάκη και Νικηταρά, ένας περίεργος άντρας με χρήση σωματικής βίας, την ακινητοποίησε, την πέταξε στο έδαφος και αφού της έκλεισε το στόμα, προέβη σε γενετήσιες πράξεις τις οποίες δεν ολοκλήρωσε καθώς το σημείο προσήλθαν κάτοικοι και διερχόμενοι πολίτες με αποτέλεσμα ο δράστης να τραπεί σε φυγή.

Την ίδια ημέρα, 10 λεπτά αργότερα, μάλλον ο ίδιος δράστης, έστησε καρτέρι και στην Ζωοδόχου Πηγής. Την ώρα που περνούσε από το σημείο μία 27χρονη της όρμησε και της έκλεισε το στόμα.

Το θύμα προέβαλε αντίσταση και κατάφερε να ελευθερωθεί με τον άνδρα να αποχωρεί τρέχοντας. Η έρευνα των στελεχών της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του άνδρα βρίσκεται σε εξέλιξη.

Στελέχη της ασφάλειας αναζητούν τον δράστη, που εκτιμούν ότι έχει απασχολήσει και στο παρελθόν για παρόμοια αδικήματα, αξιοποιώντας μαρτυρίες θυμάτων του και βιντεοληπτικό υλικό.

Ξανθός με γαλάζια μάτια ο ύποπτος των επιθέσεων σε γυναίκες
Ξανθός, μετρίου αναστήματος με γαλάζια μάτια και ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα. Έτσι περιγράφουν χρήστες των social media τον ύποπτο άνδρα που κινείται στην περιοχή των Εξαρχείων και κάνει επιθέσεις σε γυναίκες, όπως αναφέρει το protothema . Από χθες Δευτέρα κυκλοφορεί μία δημοσίευση στο διαδίκτυο στην οποία περιγράφεται ο ύποπτος, ενώ αναφέρονται και οι δρόμοι στους οποίους έγιναν οι επιθέσεις.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook