Ταξί: Πραγματοποιούν 24ωρη απεργία την Τετάρτη 22/11
Διαμαρτύρονται για το φορολογικό νομοσχέδιο με σημείο αιχμής την καθιέρωση ελάχιστου εισοδήματος για τους ελεύθερους επαγγελματίες.
Χωρίς τα ταξί την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου. Οι οδηγοί προκήρυξαν 24ωρη απεργία για την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου, αντιδρώντας στο νέο φορολογικό νομοσχέδιο της κυβέρνησης.
Η απεργία θα ξεκινήσει στις 6 το πρωί της Τετάρτης έως τις 6 το πρωί της Πέμπτης. Το Συνδικάτο Αυτοκινητιστών έχει προγραμματίσει συγκέντρωση στα γραφεία του ΣΑΤΑ στις 9:30.
Οι οδηγοί ζητούν την απόσυρση του φορολογικού νομοσχεδίου και αιτούνται αφορολόγητο όριο στα 12.000 ευρώ.
«Η εργαλειοθήκη Χατζηδάκη είναι αστείρευτη σε αντικοινωνικά και «δολοφονικά» μέτρα. Με τις διατάξεις του νέου φορολογικού νόμου σφίγγει τη θηλιά γύρω από το λαιμό εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων και τους οδηγεί με… χατζηδάκεια ακρίβεια στον εργασιακό θάνατο. Κανένα ταξί στον δρόμο, όχι στον αφανισμό των ταξί», αναφέρεται στην ανακοίνωση του ΣΑΤΑ.
Ολες οι Ειδήσεις
- Μήνυμα Μητσοτάκη στους αγρότες: Η κυβέρνηση είναι ανοιχτή στο διάλογο – Ελάτε συντεταγμένα με συγκεκριμένη εκπροσώπηση και αιτήματα
- Επίθεση Κωνσταντοπούλου σε Τσίπρα: Αδίστακτος και τυχοδιώκτης που λέει ότι αυτός τα έκανε σωστά και οι άλλοι έκαναν λάθη (βίντεο)
- Σφοδρή επίθεση του Παύλου Κοντογιαννίδη στον Αλέξη Τσίπρα και τις πολιτικές του δηλώσεις: «Η ντροπή, ντροπή δεν έχει»
- Η Μαρία Αναστασοπούλου αποκαλύπτει για την κατάψυξη ωαρίων: «Έκανα την ένεση μόνη μου» (βίντεο)
- Hellenic Train: Διακόπηκαν τα δρομολόγια των τρένων στο τμήμα Λάρισα-Λειανοκλάδι λόγω της υπερχείλισης του ποταμού Ενιπέα
- Kατερίνα Κανούργιου: Νέες φωτογραφίες από το στολισμένο σαλόνι του σπιτιού της
- Επέτειος δολοφονίας Γρηγορόπουλου: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και κλείσιμο σταθμών του Μετρό λόγω των συγκεντρώσεων
- Βίντεο από τη στιγμή που οδηγός χάνει τον έλεγχο λόγω βροχής και πέφτει πάνω στις μπάρες της Εθνικής Αθηνών
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook