Τροχαίο – Βάρκιζα: ‘Αμορφη μάζα το αυτοκίνητο μετά τη μοιραία σύγκρουση με θύματα δύο νεαρά κορίτσια – Φωτογραφίες

Σοκάρουν οι εικόνες από το θανατηφόρο τροχαίο μετά τη μοιραία σύγκρουση στο 27ο χιλιόμετρο της λεωφόρου Αθηνών – Σουνίου με θύματα δύο νεαρές γυναίκες.
Δύο νεαρές γυναίκες, εκ των οποίων η μία 18ετών, έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο δυστύχημα στη Βάρκιζα, όταν το αυτοκίνητο που επέβαιναν συγκρούστηκε μετωπικά – κάτω από άγνωστες συνθήκες – με άλλο όχημα στη Λεωφόρο Αθηνών – Σουνίου, στο ύψος της Βάρκιζας.
Συγκεκριμένα μια 18χρονη και μια ακόμη νεαρή γυναίκα ανασύρθηκαν νεκρές από τα δύο ΙΧ αυτοκίνητα που συγκρούστηκαν μετωπικά στο 27ο χιλιόμετρο της λεωφόρου.
Στο αυτοκίνητο που επέβαινε η 18χρονη και είχε κατεύθυνση προς Σούνιο, οδηγός ήταν η 19χρονη ξαδέλφη της, η οποία την είχε πάρει από τη δουλειά για να πάνε μια βόλτα προτού επιστρέψουν σπίτι.
Φωτογραφικά ντοκουμέντα από το θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε τα ξημερώματα στα νότια προάστια εξασφάλισε η ΕΡΤ. Σε αυτά φαίνεται το αυτοκίνητο που επέβαιναν τα δύο νεαρά κορίτσια να έχει μετατραπεί σε μία άμορφη μάζα σιδερικών, παρόλο που άνοιξαν οι αερόσακοι. Η συνοδηγός και μια ακόμα κοπέλα που καθόταν στα πίσω καθίσματα τραυματίστηκαν θανάσιμα, σύμφωνα με την Τροχαία.
Το δυστύχημα σημειώθηκε στη μία τα ξημερώματα στο 26ο χιλιόμετρο της Αθηνών – Σουνίου, στο ύψος της Βάρκιζας. Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας νεαρός και κινούνταν προς την Αθήνα, εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα, σύμφωνα με την Τροχαία, και συγκρούστηκε μετωπικά με το άλλο αυτοκίνητο που επέβαιναν πέντε άτομα. Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που το Renault βγήκε από το οδόστρωμα και ακινητοποιήθηκε στο πρανές του δρόμου.
Οι πυροσβέστες του όγδοου πυροσβεστικού σταθμού που έφτασαν στο σημείο, απεγκλώβισαν νεκρή τη συνοδηγό 18 ετών ενώ από τα πίσω καθίσματα έβγαλαν μια ακόμα κοπέλα που είχε χάσει τη ζωή της και δυο νεαρούς άνδρες τραυματίες.
Ο οδηγός του έτερου οχήματος, ελαφρά τραυματισμένος, είχε βγει μόνος του από το αυτοκίνητό του ενώ ελαφρά τραυματίστηκε και η κοπέλα που οδηγούσε το Renault.
Οι τέσσερις τραυματίες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στο Ασκληπιείο της Βούλας, όπου παραμένουν για νοσηλεία.
Η Τροχαία διερευνά τα αίτια του δυστυχήματος, ενώ έχει ληφθεί και αίμα από τον νεαρό οδηγό του Volkswagen για να διαπιστωθεί μήπως οδηγούσε μεθυσμένος ή ήταν υπό την επήρεια άλλων ουσιών.
Πηγή: ertnews.gr
Ολες οι Ειδήσεις
- Παρασκευή Κερασιώτη: Έγκυος στο πρώτο της παιδί η πρώην παίκτρια του GNTM
- MAD VMA 2025: Καταχειροκροτήθηκε η Κλαυδία με τη… διαφορετική «Αστερομάτα» – Βίντεο
- Στέφανος Τσιτσιπάς – Λουτσιάνο Ντάρτερι 2-1: Nίκη – θρίλερ για τον Έλληνα τενίστα στο τουρνουά του Χάλε (βίντεο)
- Μητσοτάκης στην ΠΕ της ΝΔ: Mε σύνθημα «το είπαμε, το κάναμε» πάμε για την τρίτη τετραετία – Ο Κ. Σκρέκας νέος γραμματέας
- Άρτα: Σπαραγμός στην κηδεία του 14χρονου που πνίγηκε στον Άραχθο – “Ψηλά το κεφάλι” φώναζε ο πατέρας του (βίντεο)
- Σε ζωντανή μετάδοση ο βομβαρδισμός στην κρατική τηλεόραση του Ιράν – Βίντεο με την παρουσιάστρια να αποχωρεί
- ACTION 24: Ο Γιάννης Σμαραγδής καλεσμένος απόψε στο «ΕQ»
- ACTION 24: Oεπικεφαλής του «ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ» απόψε στο «Θα φας καλά» – Τρέϊλερ
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook