Ο 23χρονος Σύρος που έσπειρε τον φόβο στα Εξάρχεια, ζήτησε από τον ανακριτή όπου προσήχθη για να απολογηθεί τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης.

Το δρόμο της φυλακής πήρε και πάλι ο 23χρονος Σύρος, ο λεγόμενος «δράκος των Εξαρχείων» που κατηγορείται για 7 επιθέσεις σε βάρος γυναικών τις οποίες προσπάθησε να βιάσει. Ανάμεσα στα θύματα του και ένα 13χρονο κορίτσι που κατάφερε και ξέφυγε από τα χέρια του και τις νοσηρές ορέξεις.

Ο 23χρονος Σύρος που κατηγορείται σε βαθμό κακουργήματος για τι επίθεσης και τις απόπειρες βιασμού των 7 γυναικών, έφτασε στα δικαστήρια για να απολογηθεί χωρίς δικηγόρο.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά ο 23χρονος Σύρος που έσπειρε τον φόβο στα Εξάρχεια, έφτασε στα δικαστήρια χωρίς δικηγόρο και αναμένεται να διορισθεί συνήγορος υπεράσπισης από το δημόσιο.

Ο κατηγορούμενος είχε κρατηθεί προσωρινά στις Φυλακές Γρεβενών για απόπειρα βιασμού και αφέθηκε ελεύθερος μετά από κράτηση 12 μηνών τον περασμένο Αύγουστο. Η δίκη του για απόπειρα βιασμού και πάλι σε βάρος μιάς ηλικιωμένης γυναίκας στον Άλιμο έχει προσδιοριστεί για τον Απρίλιο του 2024.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook