Ένα βίντεο με τις ξένοιαστες στιγμές της 20χρονης Έμμας , ανέβασε η μητέρα της

Λίγες ώρες μετά την καταδίκη του 27χρονου οδηγού που παρέσυρε και σκότωσε την 20χρονη Έμμα στη Θεσσαλονίκη, συγκινεί η μητέρα της με ένα βίντεο που ανάρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η μητέρα της Έμμας με ένα συγκινητικό βίντεο από φωτογραφίες της κόρης της θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο για τη συμπαράσταση που έδειξε μετα το θανατηφόρο ατύχημα που στοίχισε τη ζωή της κόρης της.

Ο 27χρονος που παρέσυρε και σκότωσε την κόρη της, κρίθηκε ομόφωνα ένοχος και καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 16,5 ετών, χωρίς αναστολή. Η χαροκαμένη μητέρα της Κέλλυ Καμπάκη, ευχαριστεί όσους της συμπαραστάθηκαν στον Γολγοθά της.

«Όχι 16 .. ούτε 116 δε θα ηταν αρκετά!!! Προς σεβασμό στους γονείς που έχασαν τα παιδιά τους με τον ίδιο τρόπο πριν την Εμμα και οι ποινές ήταν εξαγοράσιμες ή με αναστολή .. απλά σιωπή

Ευχαριστούμε όλους εσάς τους απλούς πολίτες που γίνατε η δύναμη μας, τους δημοσιογράφους που γίνατε η φωνή μας… χωρίς τη στήριξη σας δε θα είχαμε καταφέρει τίποτα!» έγραψε χαρακτηριστικά η κα. Καμπάκη.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook