«Όταν είσαι ζορισμένος οικονομικά, παίρνεις λάθος αποφάσεις» είχε παραδεχτεί ο τράπερ πριν από 1,5 χρόνο όταν είχε συλληφθεί για το ίδιο αδίκημα

Ο τράπερ Don Leon , που είναι από τους 3 συλληφθέντες που ανατίναζαν ΑΤΜ και έκλεβαν τα χρήματα , είχε συλληφθεί ξανά το καλοκαίρι του 2021 για το ίδιο αδίκημα.

Τότε μάλιστα είχε προφυλακιστεί αλλά αφέθηκε ελεύθερος και είχε μιλήσει είχε μιλήσει στον ΑΝΤ1 για την περιπέτεια του.

Παρότι τότε είχε εμφανιστεί μετανιωμένος σήμερα είναι ένας από τους τρείς που συνελήφθησαν ως μέλη εγκληματικής οργάνωσης που ανατίναζαν ΑΤΜ και έπαιρναν τα χρήματα, αποκομίζοντας λεία πάνω από 700.000 ευρώ. Δείτε εδώ τις ανακοινώσεις της ΕΛ.ΑΣ.

Για την περιπέτεια που είχε βιώσει μετά την πρώτη του σύλληψη, όταν εντοπίστηκε μαζί με τους συνεργούς του από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λαμίας στην περιοχή του Θεολόγου Φθιώτιδας, στις 27 Ιουλίου του 2021 για ανατίναξη ΑΤΜ, καθώς και για το διάστημα που παρέμεινε στην φυλακή ο Νικηφόρος Μπούκλης, όπως είναι το πραγματικό του όνομα, είχε μιλήσει τον περασμένο Φεβρουάριο στο «Πρωινό», όπου είχε παραδεχτεί τους λόγους που τον οδήγησαν στην παράνομη δράση.

«Πολλές φορές, όταν είσαι ζορισμένος οικονομικά, παίρνεις λάθος αποφάσεις. Έγινε η λάθος επιλογή, την πήραμε, υπέστην τις συνέπειες, πήρα ένα καλό μάθημα και βγήκα κερδισμένος από όλο αυτό. Ζοριζόμουν πολύ οικονομικά και όταν σου προτείνουν εύκολο χρήμα, υπάρχει μεγάλη αδρεναλίνη».

Όπως είπε, η στιγμή της σύλληψης ήρθε μια ημέρα που όλα είχαν πάει στραβά: «Ήταν μια μέρα που όλα πήγαιναν στραβά, φαινόταν από την στιγμή που ξεκινήσαμε. Μέχρι που κατέληξε όλα να πάνε στραβά, έπρεπε να μας πιάσουν και μας έπιασαν. Για κάποιες πράξεις δεν μπορείς να πεις πως δεν ήμουν εγώ, αφού ήταν φανερό πως εγώ ήμουν. Δεν έχει τελειώσει όμως ακόμα η υπόθεση αυτή και εκκρεμεί ακόμη το δικαστήριο».
Σχετικά με το διάστημα που έμεινε στην φυλακή ο ίδιος είπε: «Δεν είχα άγχος έχω συνηθίσει τα δύσκολα».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook