Νέα βαριά κατηγορία αποδίδουν οι αστυνομικές αρχές και για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος των μελών της σπείρας που ανατίναζε ΑΤΜ και έκλεβε τα χρήματα. Σε βάρος του τράπερ Don Leon εκκερεμεί και κατηγορία για βιασμό

Στην σπείρα των ΑΤΜ προστέθηκε μια ακόμη κατηγορία, εκτός από τις ληστείες, τις διακεκριμένες κλοπές και τη σύσταση εγκληματικής οργάνωσης που αφορά στην απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Κι αυτό γιατί η Αστυνομία θεωρεί ότι είναι οι δράστες της ληστεία ΑΤΜ στο Αίγιο στις 4 Οκτωβρίου.

Στο Αίγιο επιχείρησαν να διαρρήξουν ΑΤΜ εγκατεστημένο σε χώρο σούπερ μάρκετ, ωστόσο αστυνομικοί τους εντόπισαν και όταν τα μέλη της σπείρας το αντιλήφθησαν άρχισαν να πυροβολούν εναντίον τους.

Οι αστυνομικοί από την πλευρά τους ανταπέδωσαν στα πυρά. Στο περιστατικό δεν είχε αναφερθεί κανένας τραυματισμός.

Αμέσως μετά, οι δράστες επιβιβάστηκαν σ’ ένα αυτοκίνητο και κατευθύνθηκαν προς την παλαιά εθνική οδό Πατρών – Κορίνθου. Το αυτοκίνητο βρέθηκε καμένo λίγη ώρα αργότερα. Όπως προέκυψε από τις έρευνες της αστυνομίας, το όχημα ήταν κλεμμένο.

Ο γνωστός τράπερ είχε συλληφθεί και πριν από 2 χρόνια για ληστεία σε ΑΤΜ , είχε προφυλακιστεί και είχε αφεθεί ελεύθερος με τη συγκεκριμένη δίκη να βρίσκεται σε εκκρεμότητα.

Πριν από μερικούς μήνες μετά την αποφυλάκιση του είχε πεί ότι είχε οικονομικά προβλήματα.

Με βάση πάντως το νέο κατηγορητήριο η λεία της σπείρας ξεπερνά τα 700.000, χρήματα που τα φέρονται ότι ξέπλεναν μέσω της μουσικής βιομηχανίας και του στοιχηματικού τζόγου σε καζίνο.

Τα μέλη της σπείρας , ανάμεσα τους και ο τράπερ σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα ζούσαν πολυτελή βίο που έδειχναν μάλιστα και στα social media.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook