Ο 70χρονος σύντροφος της , σύμφωνα με τους αστυνομικούς την πυροβόλησε και τη σκότωσε από το τζάμι της εξώπορτας.

Ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει οι αστυνομικές αρχές για τη σύλληψη του δράστη της στυγερής δολοφονίας της 43χρονης γυναίκας μέσα στο σπίτι της στη Σαλαμίνα.

Ο 70χρονος σύντροφος του θύματος , ο οποίος πλέον θεωρείται ύποπτος για δολοφονία , δεν έχει ακόμη εντοπιστεί.

Το θύμα, μητέρα ενός παιδιού, τον είχε καταγγείλει πριν από μερικές μέρες για ξυλοδαρμό , είχε εγκαταστήσει το panic button είχε φύγει από το σπίτι που έμενε με τον 70χρονο και κατοικούσε τελευταία στο πατρικό στη Σαλαμίνα στην οδό Αίαντος. , όπου και τη βρήκε ο δολοφόνος,

Η γυναίκα που ήταν χωρισμένη και μητέρα ενός ανήλικου παιδιού είχε καταγγείλει τον 70χρονο συντροφο της  για ξυλοδαρμό και μάλιστα μετά την καταγγελία για την κακοποίηση της είχε υποβληθεί σε ιατροδικαστική εξέταση, ενώ ακολούθησε τις συμβουλές των αστυνομικών και είχε εγκαταστήσει στο κινητό της panic button για να το ενεργοποιήσει σε περίπτωση που κινδυνεύσει αλλά όπως φαίνεται δεν πρόλαβε.

Ο δράστης που προφανώς παραμόνευε έξω από το σπίτι της την πυροβόλησε απ΄πο το τζάμι της εξώπορτας και στη συνέχεια εξαφανίστηκε.

Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν πως έχει δoθεί σήμα από τις Αρχές στο λιμάνι της Σαλαμίνας, καθώς υποπτεύονται πως θα επιχειρήσει να διαφύγει από την περιοχή.

Η γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή από πυροβολισμούς εντός της οικίας της οδό Αίαντος 8, στα Αμπελάκια Σαλαμίνας. Έφερε τραύματα στο στήθος, ενώ στο σημείο που βρέθηκε νεκρή εντοπίστηκαν δύο κάλυκες.

Γείτονες της άτυχης γυναίκας ειδοποίησαν την αστυνομία γύρω στις 9.30 το πρωί, αφού άκουσαν φασαρία και στη συνέχεια πυροβολισμούς.

Την 43χρονη βρήκε να κείτεται νεκρή η μητέρα της που φώναζε το παιδί μου , το παιδί μου , σύμφωνα με τους γείτονες.

Την υπόθεση έχει αναλάβει το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook