Σκότωσε εν ψυχρώ την 43χρονη και πήγε για …καφέ στο Κερατσίνι – Η προσαγωγή του στα δικαστήρια. Η κυνική ομολογία στους αστυνομικούς

«Είχε σχέση με άλλον και την σκότωσα», είπε στους αστυνομικούς ο 70χρονος άνδρας που σκότωσε τη σύντροφο του χτες στη Σαλαμίνα.

Όπως ανέφερε στους αστυνομικούς που τον ρώτησαν γιατί σκότωσε την 43χρονη:
«Είχε κάνει σχέση με έναν άλλον. Το έμαθα, τρελάθηκα και αποφάσισα να τη σκοτώσω» , φέρεται να είπε.

Όσο γιατί δεν χώρισε απάντησε κυνικά: «Γιατί να την αφήσω; Μετά από τόσα χρόνια που είμαστε μαζί να με κερατώσει; Πώς μου το έκανε αυτό;», πρόσθεσε υποστηρίζοντας ότι ένιωσε προδομένος!

Στο μεταξύ λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι ο δολοφόνος της 43χρονης γυναίκας από τη Σαλαμίνα έφτασε στο δικαστικό Μέγαρο του Πειραιά χωρίς να πει απαντήσει σε ερωτήσεις δημοσιογράφων που τον περίμεναν .

Ο 70χρονος , άνδρας ο οποίος συνελήφθη αρκετές ώρες μετά τη δολοφονία εντοπίστηκε στο Κερατσίνι από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πειραιά, το απόγευμα της Τρίτης και ομολόγησε τη δολοφονία της 43χρονης συντρόφου του στη Σαλαμίνα.

Ο 70χρονος που μετά τη δολοφονία σα να μην συμβαίνει τίποτα πήγε στο Κερατσίνι για καφέ, εντοπίστηκε και συνελήφθη από το σήμα του κινητού του στο συγκεκριμένο σημείο.

Ο ιδιοκτήτης της καφετέριας είπε είχε πάει γύρω στις 7:30, σχεδόν μια ώρα μετά το έγκλημα, και έφυγε γύρω στις 11:00.. Ήταν γενικώς θαμώνας του συγκεκριμένου καταστήματος

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook