Έσπασαν τα μηχανήματα των εισιτηρίων, εκδοτήρια και ακυρωτικά στο μετρό της Ομόνοια μετά το τέλος της πορείας.

Αναρχικοί μετά το τέλος της πορείας για τον Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο, προκάλεσαν εκτεταμένες καταστροφές στο μετρό της Ομόνοιας, σπάζοντας τα εκδοτήρια εισιτηρίων , τα ακυρωτικά μηχανήματα επίσης ενώ έκαναν ζημιές και στην οροφή του σταθμού.

Ειρηνικά και χωρίς επεισόδια έληξε γύρω στις 2 το μεσημέρι μεσημέρι η πορεία μαθητών και φοιτητών στο κέντρο της Αθήνας για τη 15η επέτειο από τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου.

Μετά τη διάλυση της πορείας όμως αναρχικοί «μπούκαραν» στο μετρό της Ομόνοιας και τα έκαναν γυαλιά καρφιά , όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες. Οι άγνωστοι έσπασαν εκδοτήρια και ακυρωτικά μηχανήματα, ενώ ξήλωσαν και τμήματα της οροφής.

Δείτε τις φωτογραφίες

\

Νωρίτερα σήμερα, στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στα Προπύλαια στην Πανεπιστημίου συγκεντρώθηκαν μαθητές, φοιτητές, εκπαιδευτικοί, οργανώσεις και συλλογικότητες και άρχισαν την πορεία διαμαρτυρίας στη μνήμη του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, που δολοφονήθηκε στα Εξάρχεια από αστυνομικά πυρά. πριν από 15 χρόνια.


Ωστόσο, φεύγοντας μετά το τέλος της πορείας, κάποιοι πήγαν στο σταθμό του μετρό στην Ομόνοια και διέλυσαν τα μηχανήματα έκδοσης εισιτηρίων, τα μηχανήματα επικύρωσης και τις κάμερες, ξεχαρβαλώνοντας και τα ταβάνια, όπως φαίνεται στις παρακάτω φωτογραφίες.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook