Ρέντη – Ηχητικό ντοκουμέντο μετά τον τραυματισμό του αστυνομικού: «Χάνει τις αισθήσεις του, δεν μπορούμε να τον κρατήσουμε», φωνάζουν οι συνάδελφοι του

«Να μην φύγει κανείς από το γήπεδο, αν δεν λάβεις εντολή», ακούγεται να λέει ο ένας αστυνομικός στον άλλον, λίγα λεπτά μετά τον τραυματισμό του 31χρονου αστυνομικού.
Ηχητικό ντοκουμέντο από τις αγωνιώδεις συνομιλίες των αστυνομικών με το Κέντρο Επιχειρήσεων μετά τον τραυματισμό του 31χρονου αστυνομικού στον Ρέντη, βλέπει το φως της δημοσιότητας.
«Να μην φύγει κανείς από το γήπεδο, αν δεν λάβεις εντολή», ακούγεται να λέει ο ένας αστυνομικός στον άλλον, την ώρα που συζητούν για τα επεισόδια έξω από το γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη» στο Ρέντη και για την κατάσταση του 31χρονου τραυματία, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά από ρήψη φωτοβολίδας και εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση διασωληνωμένος και σε καταστολή στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας.
Αναλυτικά ο διάλογος την ώρα των επεισοδίων στου Ρέντη:
«Εισέρχονται Παπαδιαμάντη, κάνω κίνηση μπρος πίσω, στον σταθμό».
«Ελήφθη, Αποστόλη, πες μου λίγο για τον συνάδελφο, έχουμε κάνει το τουρνικέ;»
«Το έχουμε φτιάξει το τουρνικέ, έχουν παρασχεθεί οι πρώτες βοήθειες, έχει χαθεί […] γι’ αυτό και να συντομεύει ο σταθμός».
«Έχει κανονικά αισθήσεις ο συνάδελφος Αποστόλη;»
(….)
«Β4 ελήφθη, όταν έρθει 541. Επαναλαμβάνει το κέντρο. Κίνησε κανονικά τις δύο δυνάμεις 541 και 535, πάρε μέσα τα άτομα και θα παραμείνεις στις δύο εξόδους με τις διμοιρίες. Δεν θα φύγει κανείς από το γήπεδο αν δε λάβεις εντολή, το κατάλαβες; Και από Σικελιανού και από Αγίας Άννης, είμαστε κατανοητοί;».
“Χάνει τις αισθήσεις του. Δεν μπορούμε να τον κρατήσουμε. Σε ένα δευτερόλεπτο να είναι εδώ (η βοήθεια)” φωνάζει ο αστυνομικός που βρίσκεται κοντά στον 31χρονο.
Αγωνία για τον τραυματισμένο αστυνομικό
Σύμφωνα με νεότερο ιατρικό ανακοινωθέν, ο ασθενής είναι σε καταστολή και διασωληνωμένος στη ΜΕΘ, σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση.
Το ιατρικό ανακοινωθέν
Κατόπιν ενημέρωσης των θεραπόντων ιατρών ο ασθενής παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση, νοσηλευόμενος στην ΜΕΘ σε καταστολή και μηχανικό αερισμό, υποστηριζόμενος αιμοδυναμικά με ισχυρές δόσεις αγγειοσυσπαστικών φαρμάκων.
Σήμερα το πρωί οδηγήθηκε εκ νέου στο χειρουργείο όπου έγινε διάνοιξη των μυικών διαμερισμάτων της κνήμης, εκτεταμένη εκτομή νεκρωμάτων στην περιοχή του τραύματος του μηρού και συμπληρωματική αιμόσταση.
Ολες οι Ειδήσεις
- O Πούτιν δείχνει για πρώτη φορά το πολυτελές διαμέρισμα του στο Κρεμλίνο – Ξενάγηση από τον ίδιο – Βίντεο
- Ανάλυση CNN: Η συμφωνία για τα ορυκτά της Ουκρανίας είναι σε μεγάλο βαθμό συμβολική – αλλά αυτό είναι αρκετό για τον Ντόναλντ Τραμπ
- Αντρέας Γεωργίου – Σιμώνη Χριστοδούλου: Φωτογραφίες από το ταξίδι τους στη Σιγκαπούρη
- Η εξομολόγηση της Μαργαρίτας Θεοδωράκη: Πικράθηκα από τη διαθήκη, είχα κόντρα με τον πατέρα μου (βίντεο)
- Κερατσίνι: Κατέβηκα στο υπόγειο αλλά δεν είχα κλειδιά για την αποθήκη, είπε ο αδελφός του 43χρονου που βρέθηκε απαγχονισμένος (βίντεο)
- Αντώνης Σρόιτερ: H αποκάλυψη της συζύγου του για την ερώτηση που έκανε στο ChatGPT
- «Δεν έχω ιδέα για τα ροζ πάρτι στο Ντουμπάι», λέει η 26χρονη αστυνομικός για την καταγγελία σε βάρος της
- Πρώτη η Μάρα Ζαχαρέα και το δελτίο του STAR – Η τηλεθέαση στα κεντρικά δελτία ειδήσεων
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook