Το νέο ιατρικό ανακοινωθέν για τον τραυματισμένο αστυνομικό που δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας. στη ΜΕΘ,  ο αστυνομικός, που τραυματίστηκε σοβαρά από ναυτική φωτοβολίδα στο αριστερό πόδι κατά την διάρκεια των επεισοδίων  μεταξύ των χουλιγκαν  με αστυνομικές δυνάμεις έξω από το γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη» στο Ρέντη κατά τη διάρκεια του αγώνα βόλεϊ του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό για το Λιγκ Καπ.

Πριν από λίγο το νοσοκομείο ενημέρωσε με νέο ιατρικό ανακοινωθέν για την κρισιμότητα της κατάστασης του

Το ιατρικό ανακοινωθέν
“Κατόπιν ενημέρωσης των θεραπόντων ιατρών ο αστυνομικός παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση, νοσηλευόμενος στην ΜΕΘ σε καταστολή και μηχανικό αερισμό, υποστηριζόμενος αιμοδυναμικά με σταδιακά μειούμενες δόσεις αγγειοσυσπαστικών φαρμάκων. Λόγω διαταραχών πηκτικότητας υπάρχει διάχυτη αιμορραγική διάθεση στο τραύμα του μηρού που ελέγχεται επαρκώς με τοπικά αιμοστατικά και επίδεση. Δερματικό θερμικό έγκαυμα στον μηρό και πέριξ του τραύματος».

Υπενθυμίζεται ότι η φωτοβολίδα που χτύπησε τον αστυνομικό του και προκάλεσε τον βαρύ τραυματισμό του βρήκε την μηριαία αρτηρία και έκαιγε μέσα στο σώμα του μέχρι να σβήσει.

Βρέθηκε σωλήνας, εκτοξευτήρες και μαχαίρι
Σύμφωνα με πληροφορίες κοντά στο γήποεδο στου Ρέντη βρέθηκαν υπολείμματα εμπρηστικών μηχανισμών κι ένα σημαντικό εύρημα που μοιάζει με σωλήνα και είναι πιθανό να πρόκειται για τον σωλήνα από τον οποίο εκτοξεύθηκε η ναυτική φωτοβολίδα που τραυμάτισε τον αστυνομικό.

Επίσης εντοπίστηκαν εκτοξευτήρας και μαχαίρια μέσα στις τουαλέτες του κλειστού γυμναστηρίου του Ρέντη, όπου οι χούλιγκαν άναψαν φωτιά και έκαψαν τα ρούχα τους για να σβήσουν τα ίχνη τους.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook