Όλα όσα βρήκε η ΕΛΑΣ μέσα στο γήπεδο. Σε κρίσιμη κατάσταση παραμένει ο αστυνομικός. Εντείνονται οι έρευνες με τη συμμετοχή και της ΕΥΠ για τον εντοπισμό του/των δραστών που έριξαν την φωτοβολίδα

Μαχαίρια, φωτοβολίδες . κροτίδες και άλλα «πολεμοφόδια» συνέλεξε η αστυνομία κατά τον έλεγχο στο κλειστό του Ρέντη, μετά τα επεισόδια και την επίθεση στις δυνάμεις της Αστυνομίας, αποτέλεσμα της οποίας ήταν ο σοβαρότατος τραυματισμός του 31χρονου αστυνομικού των ειδικών δυνάμεων.

Η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τα ευρήματα από το γήπεδο, η ύπαρκη των οποίων καταδεικνύει ότι υπήρχε σχέδιο επίθεσης.

Δείτε τις φωτογραφίες με τα ευρήματα από το κλειστό γήπεδο του Ρέντη:

«Οι χούλιγκαν έριξαν περισσότερες από 10 ναυτικές φωτοβολίδες» – Υλικό από δύο κάμερες ψάχνουν οι αστυνομικοί

Σύμφωνα με δήλωση αστυνομικού την ΕΡΤ, αναλύεται οπτικό υλικό από δύο κάμερες ενώ διαπιστώνεται ότι οι χούλιγκαν έριξαν πάνω από 10 ναυτικές φωτοβολίδες προς τους αστυνομικούς.

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό του δράστη που έριξε τη ναυτική φωτοβολίδα στον 31χρονο αστυνομικό, ο οποίος χαροπαλεύει στην Εντατική Μονάδα του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου της Νίκαιας .

Μέσα από τη μέθοδο του DNA, των αποτυπωμάτων, τις καταθέσεις και την ανάλυση του οπτικού υλικού η ΕΛΑΣ επιχειρεί να συλλέξει τα στοιχεία που θα οδηγήσουν στον δράστη της δολοφονικής επίθεσης.

Μάλιστα, οπτικό υλικό από δύο κάμερες εκτός από αυτές που υπάρχουν εξωτερικά του γηπέδου, αναλύεται στα εργαστήρια της ΕΛΑΣ για να ταυτοποιηθούν οι δράστες.

Στα εργαστήρια της αστυνομίας βρίσκονται επίσης πολλά αντικείμενα που άφησαν πίσω τους οι χούλιγκαν. Ένα από αυτά είναι και ο μοχλός εκτόξευσης ναυτικής φωτοβολίδας και άλλα στοιχεία που άφησαν πίσω τους οι δράστες στις τουαλέτες του γηπέδου, αλλά και στα μέρη των επεισοδίων. Ανάμεσα στα ευρήματα που εντοπίστηκαν στο γήπεδο ήταν και μαχαίρια

«Οι χούλιγκαν έριξαν περισσότερες από 10 ναυτικές φωτοβολίδες», λέει στην ΕΡΤ αστυνομικός των ΜΑΤ που ήταν στα επεισόδια .

Το πρωί αφέθηκαν ελεύθεροι, χωρίς να γίνει καμία σύλληψη, και οι υπόλοιποι από τους 424 προσαχθέντες για την υπόθεση, με τις έρευνες των αρχών για τον εντοπισμό των δραστών να είναι σε πλήρη εξέλιξη.
Όπως έγινε γνωστό πάνω από 40 εξ αυτών είναι παλιοί γνώριμοι των αρχών από ανάλογα περιστατικά οπαδικής βίας.

Σε καταστολή ο αστυνομικός
Σε κρίσιμη κατάσταση με διάχυτη αιμορραγία παραμένει ο αστυνομικός που τραυματίστηκε στο αριστερό πόδι από ευθεία ρήψη ναυτικής φωτοβολίδας, σύμφωνα με το τελευταίο ανακοινωθέν.

To ιατρικό ανακοινωθέν για τον 31χρονο που εκδόθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου ανέφερε: «Κατόπιν ενημέρωσης των θεραπόντων ιατρών ο ασθενής παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση, νοσηλευόμενος στην ΜΕΘ σε καταστολή και μηχανικό αερισμό, υποστηριζόμενος αιμοδυναμικά με σταδιακά μειούμενες δόσεις αγγειοσυσπαστικών φαρμάκων. Λόγω διαταραχών πηκτικότητας υπάρχει διάχυτη αιμορραγική διάθεση στο τραύμα του μηρού που ελέγχεται επαρκώς με τοπικά αιμοστατικά και επίδεση. Δερματικό θερμικό έγκαυμα στον μηρό και πέριξ του τραύματος».

Υπενθυμίζεται ότι η φωτοβολίδα, που τον χτύπησε μπήκε στο πόδι του όπου έκαιγε προκαλώντας του ακατάσχετη αιμορραγία.

Αυτή είναι η φωτοβολίδα που τον τραυμάτισε

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook