Έχω χάσει και το μεγάλο μου γιό σε τροχαίο», είπε ο πατέρας του 18χρονου για να συμπληρώσει: «Φανταστείτε μια οικογένεια ο ένας γιός στο χώμα και ο άλλος στη φυλακή»…

« Δεν ήταν οργανωμένος οπαδός, βάζω το χέρι μου στο Ευαγγέλιο», λέει ο πατέρας του 18χρονου που κατηγορείται ότι έριξε τη ναυτική φωτοβολίδα και τραυμάτισε τον 31χρονο αστυνομικό στα επεισόδια στου Ρέντη, έξω από το γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη».

Έχω χάσει και το μεγάλο μου γιό σε τροχαίο», είπε ο πατέρας του 18χρονου για να συμπληρώσει: «Φανταστείτε μια οικογένεια ο ένας γιός στο χώμα και ο άλλος στη φυλακή»…

«Όποιος το έχει κάνει να τιμωρηθεί. Το έκανε το παιδί μου, να τιμωρηθεί. Δεν το έχει κάνει το παιδί μου; Να βρεθεί η αλήθεια. Τα παρασέρνουν» είπε στον ΑΝΤ1 επιμένοντας ότι ο 18χρονος δεν ήταν οργανωμένος σε συνδέσμους: «Κι εγώ πήγαινα με τη γυναίκα μου στο γήπεδο. Τώρα ήρθαν κάτι φίλοι τους από Καρδίτσα και πήγαν στο βόλεϊ. Πού έμπλεξαν, τι έκαναν; Τι να σας πω είναι πολύ καλό παιδί. Και σχολείο σχολείο πήγαινε και δούλευε, σε τεχνική σχολή , τι να σας πω έχω πέσει από τα σύννεφα».

Κατά τον ίδιο «τα παρέσυραν από εκεί μέσα. Ποιοι είναι αυτοί πού να ξέρω. Για πες να έχεις ένα παιδί 18 ετών και να έχει μπλέξει, δεν ξέρω εγώ το παιδί μου; Επειδή είχαμε χάσει ένα παιδι σε τροχαίο το 2012 που ήταν Ολυμπιακός έχουμε γίνει όλοι Ολυμπιακοί. Για φαντάσου να έχεις δύο παιδιά το ένα στο χώμα και ο άλλο στη φυλακή. Αν το έκανε το παιδί μου να τιμωρηθεί. Έχω γίνει ρεζίλι. Ένα λάθος έκανε, πρέπει να τον κρεμάσουμε; Ένα λάθος έκανε, ένα, πού έμπλεξε».

«Βάζω το χέρι μου στο Ευαγγέλιο, δεν ήταν οργανωμένος» επέμεινε ο πατέρας του νεαρού ενώ για τη ναυτική φωτοβολίδα που πέταξε ο γιος του είπε ότι «δεν είχε δικό του, του το έδωσαν και εκτός αυτού η φωτογραφία που έδώσαν δεν είναι ίδια, είχε μια πορτοκαλί μου είπε ο γιος μου, πιο μικρή. Έτυχε και την πήρε. Αν την πήρε και δεν του έκοψε είναι βλάκας. Τι είναι έξυπνος;».

Στην ερώτηση που έκανε δημοσιογράφος στον πατέρα του 18χρονου ότι ομολόγησε ο γιός του απάντησε: Ομολόγησε πώς ομολόγησε; Δεν είχε δικηγόρο…”

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook