Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες των ανθρώπων της 50χρονης γυναίκας που την κατασπάραξαν τα 3 σκυλιά του γείτονα της μέσα στην αυλή του σπιτιού της.

Τα παιδιά της δύο αγόρια 17 και 18χρόνων δεν έχουν συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί , λέει ο πρώην σύζυγος της 50χρονης που βρήκε φρικτό θάνατο από τις δαγκωματιές των 3 σκυλιών μέσα στην αυλή της στη Νεοχωρούδα Θεσσαλονίκης.
Μιλώντας στο Mega, ο πρώην σύζυγος της άτυχης γυναίκας ανέφερε ότι η 50χρονη ξεψύχησε στα χέρια των παιδιών της και αγκαλιά του μεγάλου της γιου της Δημήτρη, που ήταν γεμάτος αίματα. «Τα παιδιά ήταν στο σπίτι και δεν είχαν αντιληφθεί τι είχε γίνει. Τα πήρα τηλέφωνο, τους ενημέρωσα και βγήκαν έξω» είπε ο κ. Στέργιος Κουτσουβάλογλου και πρόσθεσε ότι «ο μεγάλος γιος της την κράταγε στην αγκαλιά του και τα χέρια του ήταν μέσα στα αίματα…».

Ο κ. Κουτσουβάλογλου ανέφερε επίσης ότι κανείς δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει τον άδικο χαμό της και απέρριψε τον ισχυρισμό του δικηγόρου του ιδιοκτήτη ότι τα σκυλιά ήταν ήρεμα. «Όλοι φοβούνταν, όλοι ήξεραν. Ήμερα σκυλιά δεν κάνουν επιθέσεις» είπε χαρακτηριστικά.
«Ακόμα περιμένουμε λες και θα γυρίσει από τη δουλειά της. Ξεψύχησε στα χέρια του μεγάλου γιου», επανέλαβε ο πρώην σύζυγος .
«Η Ελισάβετ πάντα φοβόταν αυτά τα σκυλιά», τόνισε η Σοφία Αργυροπούλου που ήταν φίλη της 50χρονης.

«Σπουδαίο πρόσωπο και εθελόντριας»
Συγγενής 50χρονης ανέφερε: «Ήταν ένα κορίτσι διαμάντι». Την περιγράφουν ως μία γυναίκα που έτρεχε για όλους και όλα.
«Είναι τιτάνας του εθελοντισμού, σήκωσε στην πλάτη της κακοποιημένες γυναίκες. Eίναι πολύ σπουδαίο πρόσωπο εδώ στο χωριό μας να ξέρετε».
Φίλοι της μιλάνε για εκείνη με τα καλύτερα λόγια.
«Ήταν η χαρά της ζωής… ήταν η αγάπη προσωποποιημένη. Ήταν ο άνθρωπος του «προσφέρω», η αγάπη δεν ξοδεύεται».
Ο 37χρονος ιδιοκτήτης των σκύλων ζήτησε προθεσμία και αναμένεται να απολογηθεί την Τετάρτη.
O Xρήστος Πατούνας, δικηγόρος του ιδιοκτήτη των 3 σκύλων μιλώντας στο LiveNews ανέφερε:
«Το σπίτι αυτό είχε την περίφραξή του. Τα σκυλιά ήταν φιλικά και δεν είχαν πειράξει ποτέ κανένα. Πώς εξηγείται ότι ενώ είναι φιλικά να σπάσουν τον φράχτη και να εκδηλώσουν αυτή την επιθετική συμπεριφορά; Εκείνη την ημέρα – κι αυτό το λέω ως εξήγηση δεν επιρρίπτω ευθύνη σε κανέναν – εκτελούνταν κηπουρικές εργασίες με αλυσοπρίονο, πράγμα που ακουγόταν σε όλο το χωριό και τα σκυλιά ένιωσαν ότι απειλούνται».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook