Κρυφές κάμερες στις τουαλέτες του κομμωτηρίου και του σπιτιού του τοποθέτησε 49χρονος κομμωτής για να παρακολουθεί τις πελάτισσες αλλά και τη κόρη της συντρόφου του.

Στα Βριλήσσια, ένας κομμωτής είχε τοποθετήσει κρυφές κάμερες σε όλους τους χώρους του καταστήματος του – ακόμη και στις τουαλέτες – για να καταγράφει τις πελάτισσες του.

Μια εργαζόμενη στο κομμωτήριο ανακάλυψε τις κάμερες ενώ λίγο αργότερα σε έρευνα της αστυνομίας στο σπίτι του προέκυψε ότι είχε τοποθετήσει κρυφές κάμερες και εκεί.

Ο 49χρονος κομμωτής είχε τοποθετήσει κρυφές κάμερες στην τουαλέτα του κομμωτηρίου του στα Βριλήσσια. Παρακολουθούσε και κατέγραφε πελάτισσες αλλά και εργαζόμενες σε ιδιωτικές τους στιγμές.

Μία εργαζόμενη διαπίστωσε τυχαία ότι ο 49χρονος ήλεγχε από το κινητό του τηλέφωνο τις κρυφές κάμερες που είχε τοποθετήσει και το κατήγγειλε.

«Η μια η κοπέλα που ήταν καινούργια υπάλληλος στο κομμωτήριο μας πέρασε από δίπλα του και είδε ότι είχε το κινητό του πάντα. Τον είδε, είδε την κίνηση με το κινητό και είδε την τουαλέτα στην οποία πάμε καθημερινά 4 και 5 φορές την ημέρα», είπε μία υπάλληλος του κομμωτηρίου.

Από την έρευνα της αστυνομίας, ωστόσο, προέκυψε ότι η αρρωστημένη δράση του ιδιοκτήτη κομμωτηρίου δεν περιοριζόταν στο κατάστημά του.

«Δεν μπορώ, θέλω να πατήσω ένα κουμπί και να εξαφανιστώ, θα πάθω κάτι», δήλωσε η σύζυγός του.

Είχε κάμερες και στο σπίτι του

Κάμερες είχε τοποθετήσει και σε χώρους του σπιτιού του, από όπου παρακολουθούσε κρυφά, όπως καταγγέλλεται, ό,τι έκαναν η σύζυγος, αλλά και η κόρη της, από διαφορετικό γάμο.

«Αυτή είναι μία πάρα πολύ δύσκολη στιγμή για εμάς γιατί βρισκόμαστε αντιμέτωποι με μία πραγματικότητα την οποία, είναι πολύ διαφορετική από αυτή που ζούσαμε τα τελευταία χρόνια. Βρίσκομαι σε σοκ», είπε η κόρη της συζύγου του.

«Έχει κατασχεθεί σχετικό υλικό από διαφόρους χώρους επαγγελματικούς και μη και βρισκόμαστε σε αναμονή των αποτελεσμάτων της επεξεργασίας του βιντεοληπτικού υλικού», δήλωσε η δικηγόρος τους, Ελένη Κατσαρού, στο MEGA και στο LIVE NEWS

.Στο κομμωτήριο, ο 49χρονος είχε τοποθετήσει μια μικροσκοπική κάμερα στις σωληνώσεις και μια στο ταβάνι. Στο σπίτι είχε τοποθετήσει δύο κάμερες στην τουαλέτα και το υπνοδωμάτιο της κόρης της γυναίκας του.
Εργαζόμενη του 49χρονου κάνει λόγο για επαφές του συλληφθέντος με άγνωστο άτομο, που της είχαν κινήσει τις υποψίες.

«Κάθε 15 περίπου μπορεί να ήταν και παραπάνω 20 μέρες 15 σίγουρα έφευγε ξαφνικά από την ώρα που κούρευε έβγαινε έξω για δύο τρία λεπτά και τον βλέπαμε πήγαινε δίπλα στη γωνία ακριβώς του κομμωτηρίου και έδινε κάτι στικάκια», πρόσθεσε η υπάλληλος.
Ο επιχειρηματίας ισχυρίστηκε ότι τα στικάκια περιείχαν τραγούδια που έγραφε ο ίδιος, ενώ για τις κάμερες, που εντοπίστηκαν στην επιχείρηση και το σπίτι του, θα απολογηθεί στον εισαγγελέα την Τρίτη.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook