«Αθάνατη! Δε θα σε ξεχάσουμε ποτέ», φώναξαν, συγγενείς και φίλοι στην κηδεία της 50χρονης γυναίκας που την κατασπάραξαν τα σκυλιά του γείτονα της.Συντετριμένοι οι γιοί της

Μέσα σε κλίμα βαθιάς οδύνης, οι δικοί της άνθρωποι είπαν το τελευταίο αντίο, στην 50χρονη Ελισάβετ που βρήκε μαρτυρικό θάνατο όταν της όρμηξαν και την κατασπράξαν τα τρία σκυλιά του γείτονα της μέσα στην αυλή του σπιτιού της, στη Νεοχωρούδα Θεσσαλονίκης.


Λίγο μετά τις 10 το πρωί, έφτασε στην εκκλησία το φέρετρο με τη σορό της. «Αθάνατη! Δε θα σε ξεχάσουμε ποτέ», φώναξαν όταν αντίκρισαν το φέρετρο της, ενώ κάποιοι άλλοι έλεγαν «Τζάμπα, τζάμπα, έφυγες».

Τραγικές φιγούρες οι δυο γιοί της και η οικογενειά της, που την έχασαν τόσο άδικα και ξαφνικά από τη ζωή.Μάλιστα όπως είπε χτες ο πρώην σύζυγος της η άτυχη γυναίκα ξεψύχησε στα χέρια των παιδιών της που ήταν γεμάτα αίματα και δεν μπορούν να ξεπεράσουν το σοκ.


Το «παρών» στην κηδεία της, έδωσε και ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης, στέλνοντας την ευχή οι θεσμικοί φορείς να αναλάβουν δράσεις ώστε να εκλείψουν παρόμοια περιστατικά.

«Εύχομαι αυτό το τραγικό περιστατικό να αφυπνίσει όλους τους θεσμικούς φορείς έτσι ώστε να αναλάβουμε όλοι μαζί δράσεις και πρωτοβουλίες ώστε να περιορίσουμε και να αντιμετωπίσουμε αυτό το τραγικό περιστατικό των δεσποζόμενων πλέον, πέραν των αδέσποτων ζώων», σημείωσε.

Πηγή: thesstoday.gr

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook