Για πέμπτη μέρα ο 31χρονος αστυνομικός δίνει τη μάχη του για να κρατηθεί στη ζωή και παραμένει διασωληνωμένος στην Εντατική του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου της Νίκαιας.

Δυστυχώς πριν από λίγο οι γιατροί προχώρησαν στον ακρωτηριασμού του ενός ποδιού, όπου δέχτηκε την επίθεση με τη ναυτική φωτοβολίδα από τους χούλιγκαν κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στου Ρέντη.

Ο 31χρονος αστυνομικός δίνει μάχη για τη ζωή του για πέμπτο συνεχές 24ωρο στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, όπου και παραμένει διασωληνωμένος σε μηχανική υποστήριξη.

Το ιατρικό ανακοινωθέν του Νοσοκομείου μετά τον ακρωτηριασμό του αστυνομικού:

«Κατόπιν ενημέρωσης των θεραπόντων ιατρών ο ασθενής υπεβλήθη σήμερα σε ακρωτηριασμό αριστερού κάτω άκρου λόγω μη αναστρέψιμων ισχαιμικών βλαβών και εκτεταμένων μυϊκών νεκρώσεων στην περιοχή του τραύματος του μηρού και προς αποφυγή τοπικών σηπτικών και συστηματικών επιπλοκών και σοβαρής επιδείνωσης της κατάστασης του ασθενούς. Παραμένει νοσηλευόμενος στην ΜΕΘ σε κρίσιμη κατάσταση, σε καταστολή και μηχανικό αερισμό. Υποστηρίζεται αιμοδυναμικά με αγγειοσυσπαστικά φάρμακα και εξωνεφρική αιμοκάθαρση».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook