Νέα εντάλματα σύλληψης αναμένονται το αμέσως επόμενο διάστημα, για τη δολοφονική επίθεση κατά αστυνομικών έξω από το κλειστό γήπεδο στου Ρέντη.

Η Αστυνομία, όπως όλα δείχνουν φέρεται να είναι κοντά στην ταυτοποίηση προσώπων που είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο στα εκτεταμένα επεισόδια, που είχαν τραγικό απολογισμό τον σοβαρό τραυματισμό του 31χρονου αστυνομικού που δίνει μάχη για τη ζωή του , την ώρα που οι γιατροί προχώρησαν από χτες στον ακρωτηριασμό του ποδιού του.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης της Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους έχουν συλλέξει πλούσιο προανακριτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας και μαρτυρικές καταθέσεις, οι οποίες αξιοποιούνται. Σύμφωνα με πληροφορίες, βρίσκονται πολύ κοντά στην ταυτοποίηση του ατόμου, που είχε τον ρόλο του καθοδηγητή της επίθεσης.

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Το Βήμα» & «Τα Νέα» μίλησε στο LIVE NEWS για τις έρευνες της αστυνομίας που αφορούν τον τραυματισμό αστυνομικού από ναυτική φωτοβολίδα στα επεισόδια στο Ρέντη.

Ο «καθοδηγητής» φέρεται να ήταν αυτός που έδωσε βόμβες μολότοφ, ναυτικές φωτοβολίδες, ρόπαλα και άλλα αντικείμενα, τα οποία χρησιμοποιήθηκαν στην επίθεση εναντίον των αστυνομικών.

Η έρευνα στρέφεται σε κάποια πρόσωπα που είχαν εμπλακεί το 2019 σε υπόθεση εναντίον μίας 26χρονης γυναίκας οπαδού, στο Ίλιον όπου την είχαν μαχαιρώσει. Η αστυνομία βρίσκει κοινά πρόσωπα με εκείνο το περιστατικό.
Επιπλέον, υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για μία ομάδα που εμφανίζεται στο διαδίκτυο ως «Δυτική Αλητεία», η οποία δημιουργήθηκε το 2014. Οι Αρχές ερευνούν εάν υπάρχουν κοινά πρόσωπα μέσα από βίντεο που έχουν δημοσιεύσει στο διαδίκτυο όπου προχωρούν σε επιθέσεις με μολότοφ.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook