«Ως γονέας ένιωθα πως με υποβιβάζουν και να με σνομπάρουν» είπε ο πατέρας του μικρού μαθητή για την αντιμετώπιση που είχε από τη διεύθυνση του σχολείου.

Σοκ έχει προκαλέσει το νέο περιστατικό bullying, αυτή τη φορά σε δημοτικό σχολείο του Βόλου, με θύμα ένα αγοράκι 7 χρονών. Σύμφωνα με την μητέρα του 7χρονου, που κατήγγειλε το περιστατικό, ένας συμμαθητής του, μεγαλύτερος σε ηλικία, τον έγδυνε και έπαιζε τρίλιζα πάνω στα οπίσθιά του.

Ο πατέρας του 7χρονου αγοριού που έπεσε θύμα bullying στο σχολείο του μίλησε αποκλειστικά στο LIVE NEWS για τα όσα βίωσε ο γιος του.

«Δεν θέλαμε να φτάσουμε εδώ που είμαστε τώρα. Νιώθω στεναχώρια και οργή αλλά και ενοχές που δεν είδα κάτι νωρίτερα. Εμείς είδαμε τα σημάδια, του μιλήσαμε, πήραμε τη διεύθυνση του σχολείου και πήγαμε την επόμενη ημέρα να ενημερώσουμε τι έγινε. Ως γονέας ένιωθα πως με υποβιβάζουν και να με σνομπάρουν. Ένιωθα πως δεν μπορούσα να μιλήσω γι’ αυτό. Οι όροι που χρησιμοποιήθηκαν, όπως ο ρόλος ζωγραφιά, με ενόχλησαν. Ήταν πολύ ήπια αυτή η λέξη για να περιγράψει αυτά που έγιναν στο παιδί μου. Με το που μπήκα μέσα το πρώτο που έκανα είναι να της δείξω τα σημάδια στη φωτογραφία και εκείνη μου είπε ‘’βλέπω μία ζωγραφιά’’. Καλύτερα να μην είχε κάνει σχόλιο γιατί εμένα μου έδειξε με αυτή τη λέξη πως δεν είχε σκοπό να βοηθήσει τα παιδιά αλλά να υποβιβάσει το συμβάν. Μετά περάσαμε σε ερωτήσεις. Δεν γνωρίζω ποιον ήθελε να καλύψει αλλά αυτό που κατάλαβα ήταν πως ήθελε να μείνει το συμβάν εντός των τοίχων του σχολείου. Εγώ αυτό εισέπραξα. Πήγα εκεί με τη λογική πως η διεύθυνση του σχολείου θα είναι δίπλα μας και όχι να κοιτάξουν πώς θα καλύψουν τη θέση τους», είπε αρχικά.

«Σήμερα είναι πιο δραστήριος. Ντρεπόταν να μας το πει και το ανακαλύψαμε τυχαία. Με την ανάρτησή που έκανε η γυναίκα μου στο διαδίκτυο μας έχουν πάρει πολλοί γονείς που είχαν παρόμοια περιστατικά από το ίδιο σχολείο. Όχι με το ίδιο παιδί, αλλά είναι τουλάχιστον 8 περιστατικά. Πρέπει όμως, να το δούμε συνολικά και όχι να απομονώνουμε τα περιστατικά και να εφησυχάζουμε τους γονείς με υποσχέσεις», πρόσθεσε.

Βόλος: Μήνυση από τους γονείς του 7χρονου & ΕΔΕ στο σχολείo

Η καταγγελία της μητέρας ερευνάται τόσο σε επίπεδο Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης που διατάχθηκε από τον διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας, όσο και σε επίπεδο Αστυνομίας.

Οι γονείς του 7χρονου υπέβαλλαν μήνυση στην Αστυνομία και την υπόθεση έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βόλου που κάνει την προανάκριση, ενώ έχουν ενημερωθεί από χθες και οι εισαγγελικές Αρχές.

Tι αναφέρει το σχολείο
Θα το διερευνήσουμε μέχρι τέλους διαμήνυσε σήμερα μετά το σάλο και η διεύθυνση του δημοτικού σχολείου στον Βόλο στο οποίο μαθητές έγδυσαν 7χρονο αγοράκι και έπαιζαν τρίλιζα πάνω στο σώμα του.
Ο υποδιευθυντής του δημοτικού σχολείου ανέφερε: «Αυτή τη στιγμή είμαστε ακόμα σε διαδικασία διερεύνησης όταν θα έχουμε κάτι που μπορεί να ανακοινωθεί θα σας ενημερώσουμε. Έχουν γίνει τα πάντα, τα προβλεπόμενα έχουν γίνει τα πάντα από την πλευρά της διευθύντριας».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook